Някой има ли съвет къде мога да повдигна това до...
имат малко над £800 плащания към Kesspay – камбоджанска компания, която изглежда продава някакъв вид NFT и други неща, които не са много ясни!
повдигнати сторнирания на плащания и компанията се върна с всички тези „доказателства" Бях създал акаунт при тях 😵💫 Банката застана на тяхна страна и сторнирането на плащането беше отказано! Повдигнато като официална жалба, доказваща, че доказателствата им са фалшиви и че не отговарят на никакви имейли. Банката все още отказва, така че са повишили до FOS.
предоставените от тях доказателства всъщност показват, че съм депозирал над £4k в предполагаема сметка, която имам при тях! И не се показват никакви тегления, така че наистина според тях би трябвало да имам над £4k в сметка някъде 🙈
Когато се опитам да вляза в техния сайт чрез натискане на забравена парола, той ме насочва да им изпратя имейл, което съм правил повече от 10 пъти и нямам нито един отговор.
повдигнаха иск до FOS, повдигнаха иск до камбоджанските киберпрестъпления (без отговор) и камбоджанските органи на DPA (без отговор)
Толкова разочароващо! Някой знае ли къде другаде мога да повдигна това?
Автоматичен превод: