Трябваше да се върна на Santeda отвори още сайтове, хора, така че внимавайте, току-що чух какво се случва. Също така току-що говорихте с mastercard, няма помощ, същата история минава през банката
Автоматичен превод:
Anonymized839
Anonymized1081
Диамантен
Anonymized1081
преди 1 година
Не задържайте дъха си
Автоматичен превод:
Waldo1984
juaky24
Диамантен
juaky24
преди 1 година
Автоматичен превод:
juaky24
Waldo1984
Златен
Waldo1984
преди 1 година
много ви благодаря!
Автоматичен превод:
Gojira7346
Anonymized839
Диамантен
Anonymized839
преди 1 година
Цялата тази „компания" и всички свързани с нея трябва да бъдат хвърлени в затвора и оставени там, надявам се новите сайтове да създадат още по-голяма нишка, която властите да дърпат и цялото им измамно поведение да ги настигне, те са имали множество нарушения преди... аз наистина вярвам, че е въпрос на време да бъдат хванати
Автоматичен превод:
Lottie48
Gojira7346
Диамантен
Gojira7346
преди 1 година
Как могат да продължават да се измъкват с пускането на нови уебсайтове - защо, по дяволите, UKGC, Mastercard и т.н. не ги блокират веднага😤
Автоматичен превод:
Anonymized839
Gojira7346
Диамантен
Gojira7346
преди 1 година
Не мога да повярвам, че са отворили повече сайтове след целия този спор. Намирам за изключително странно, че комисията по хазарта на Обединеното кралство никога не е глобявала или санкционирала групата santeda. това ви кара да се чудите чии джобове са напълнени и кои са тези действителни акционери на тази група, защото тези пари се движат на фондовия пазар
Автоматичен превод:
juaky24
Anonymized1081
Златен
Anonymized1081
преди 1 година
здравей
KTM казва, че приема възстановяване на суми, но имейлът ми изглежда малко подозрителен поради количеството информация, която изискват.
Те също ли ви изпратиха имейл, подобен на този?
Не знам дали се опитват да получат информацията ми с друга цел.
Автоматичен превод:
Anonymized839
Lottie48
Диамантен
Lottie48
преди 1 година
Не знам как ще се развие това с Mastercard и Visa, защото ако сте използвали кредитна карта за депозиране, тогава знам, че в Обединеното кралство не можете да залагате с тях се счита за залагане с парите ви, това са основно заеми, затова ukgc забранява плащанията с кредитни карти, за да могат да кажат, добре знаете, че не можете да използвате картата в Обединеното кралство, така че защо бихте използвали извън Обединеното кралство, все още е хазарт, който е забранен
Автоматичен превод:
Anonymized839
juaky24
Диамантен
juaky24
преди 1 година
Това е добре, те трябва да направят това за целите на kyc
Автоматичен превод:
Gojira7346
Lottie48
Диамантен
Lottie48
преди 1 година
Те наистина се опитват да блокират URL адресите, Santeda използват множество, за да заобиколят блоковете, по същия начин използват търговци на трети страни и грешни MCC, за да заобиколят блоковете за хазарт
Автоматичен превод:
Anonymized839
Anonymized839
Диамантен
Anonymized839
преди 1 година
Просто проверете връзката, за да видите дали е защитена връзка