Здравейте, някой може ли да ми каже какво е положението с Jeet City? Седя на същата седалка... какво бихте ми препоръчали да направя?
Току-що погледнах сметките отново и всички са на различни имена, което е странно.
а на пример
Редактирано
Автоматичен превод:
Gojira7346
Anonymized954
Диамантен
Anonymized954
преди 1 година
Не, но най-накрая получих отговор от тях, след като седмици не чувахме нищо, също не беше обичайният отговор, така че предполагам, че някой си диша малко във врата, трябва да удвоим оказването на натиск върху тях, като всички ги докладваме на съответните органи и подадем жалба до връзката, публикувана от missdaisy
https://sbgok.org/about/?utm_source=chatgpt.com
Автоматичен превод:
KyleSteem
Бронзов
преди 1 година
Здравейте момчета, това е специфично за революцията. Повдигнах 1 сторниране на плащане за кръгли 500 и на ден 45 търговецът не реагира, следователно възстановяването беше обработено. След това направих 6 отделни плащания на обща стойност около £550 и след 45 дни търговецът не реагира. Преследвах ги няколко пъти, говорих с мениджъри, повдигнах жалба и т.н. Но сега те казват, че трябва да изчакам да изтекат 12 седмици, и ми дадоха датата. някой да е имал връщане на плащане като това? и ако търговецът не реагира през всичките 12 седмици, получихте ли парите обратно?? Това е mastercard, така че знам, че обикновено са 45 дни, но това е максималният срок, 12 седмици, без предварителен арбитраж/арбитраж и търговецът не е отговорил нито веднъж. Някой да има или да е имал нещо подобно??
Автоматичен превод:
tunit222
Lottie48
Бронзов
Lottie48
преди 1 година
Pls и на мен
Автоматичен превод:
Stash9
KyleSteem
Сребърен
KyleSteem
преди 1 година
Какво сте докладвали транзакциите за това, което услугите не са получили
Автоматичен превод:
KyleSteem
Stash9
Бронзов
Stash9
преди 1 година
да, стоки/услуги, тъй като не съм получил нищо от компанията, на която съм платил
Автоматичен превод:
Stash9
KyleSteem
Сребърен
KyleSteem
преди 1 година
Казахте ли им, че това е транзакция с цифрови стоки или хазарт?
Автоматичен превод:
KyleSteem
Stash9
Бронзов
Stash9
преди 1 година
цифрови стоки
Автоматичен превод:
Stainton108
Gojira7346
Сребърен
Gojira7346
преди 1 година
Изпратих иск днес, препратих на GoldenBet доказателството по имейл, така че се надявам да знаят, че това няма да изчезне.
Автоматичен превод:
Curritokira
Диамантен
преди 1 година
добро утро Някой знае ли този бизнес:
E0000399 БурЕле
Digikey
Zenit Marketing LTD
Редактирано
Автоматичен превод:
Anonymized954
Sutton
Диамантен
Sutton
преди 1 година
Свързвал ли си се някога с тях? Открих плащания, обработени от тях, но те изглежда не отговарят
Автоматичен превод:
Lisa15
Златен
преди 1 година
Някой има ли данни за контакт с GETAWAY LIMITED?
Автоматичен превод:
plana88
Curritokira
Сребърен
Curritokira
преди 1 година
Zenit Marketing LTD, те имат виртуален офис на скандалната 85 Great Portland Street, Лондон. Няколко седмици се опитвах да намеря нещо или какъвто и да е контакт с тях. След като не го намерих, реших просто да направя връщане на плащане, тъй като не получих услуги с моята банка (VISA, дебит). Изпратиха ми средства от търговската банка в рамките на няколко дни.
Автоматичен превод:
Curritokira
plana88
Диамантен
plana88
преди 1 година
Благодаря ви за отговора.
Може ли да има проблеми или съмнения за недобросъвестност, ако направите тази маневра няколко пъти?
Автоматичен превод:
plana88
Curritokira
Сребърен
Curritokira
преди 1 година
Това беше единственият търговец от всички, които имам, с когото не можах да се свържа и бяха само две малки транзакции, така че реших да опитам. Сигурен съм, че много от тези търговци използват подвеждащи имена на транзакции и не предоставят информацията си за контакт онлайн, така че да не можем да ги намерим. Може би бихте могли да изпратите препоръчано писмо до този адрес, като поискате възстановяване на сумата от бизнеса (няма да получите отговор, но ще имате доказателство за комуникация за вашата банка).
Автоматичен превод:
Curritokira
plana88
Диамантен
plana88
преди 1 година
Ще го обмисля. Благодаря ви много за отговора.
Автоматичен превод:
Curritokira
Диамантен
преди 1 година
Мисля, че нещо става. Някои казина спряха да използват фалшиви CC и блокираха акаунта ми.
Автоматичен превод:
Agora
Златен
преди 1 година
Здравейте, някой оспорвал ли е транзакции през Revolut с wbmsc? Като се има предвид, че ми отговаряха безброй пъти, че не могат да намерят транзакциите, Revolut ми прие диспута и не знам какво да очаквам сега. Имате ли съвети? Има ли някой с този търговец? Благодаря за всички отговори 🙏🏼
Автоматичен превод:
Anonymized954
Agora
Диамантен
Agora
преди 1 година
Получих всички пари обратно в рамките на 4 дни
Автоматичен превод:
Agora
Anonymized954
Златен
Anonymized954
преди 1 година
Директно от тях или през банката? Не ми помогнаха, казаха, че не могат да намерят транзакциите.