трябва да сте лицензирани от UKGC в Обединеното кралство съгласно Закона за хазарта от 2005 г., те не са лицензирани изобщо и всъщност им е забранено да работят изобщо в Обединеното кралство, те имат уеб блокове на своя уебсайт, за да наложат това, но използвайте множество URL адреси, за да избегнат тези блокове (имам документи от ACMA и няколко от Испания/Швеция, подкрепящи това) те са използвали различен код на търговец, за да заобиколят факта, че работят незаконно и дори свързах няколко тези кодове за "бизнес", който дори работи в Обединеното кралство като магазин за електронни стоки. Бих казал, че имам шанс.
също така обмислям да докладвам това на съответните органи (полиция, съответните комисии по хазарта) освен на който и да е друг, Ройтерс направи доклад за това точно нещо, което се случва преди няколко години, така че съм сигурен, че ще се интересуват от всичко това също, по дяволите, вероятно има няколко други медии, които биха докладвали за това (не беше много дълго разследване на BBC, което беше излъчено в Обединеното кралство за базирани в Кюрасао бизнеси, действащи незаконно)
Автоматичен превод: