Първо ли получихте това като временно възстановяване от банката, или търговецът ви възстанови сумата, след като извършихте възстановяването на плащането?
Автоматичен превод:
tunit222
Бронзов
преди 1 година
Здравей, чудя се дали си засегнат от това. Бяха направени депозити от, да речем, 500 евро - 539 евро бяха таксувани чрез предполагаем магазин за CD ключове.
Имам ли шанс да си върна парите?
Автоматичен превод:
Lottie48
Диамантен
преди 1 година
Моля, някой намирал ли е някога Onlined*dg, Onlined*gb, Onlind и т.н.?
Здравейте на всички, наскоро направих спор със SANTANDER. Сумата не е възстановена, защото получават информация преди възстановяването на сумата.
Купете Днес получих съобщение, че акаунтът ми е ограничен, звъннах на SANTANDER и те казаха, че не могат да ми помогнат, но следовател ще ми звънне.
Наистина се притеснявам защо би било това?? Тъй като не съм получил никакво възстановяване от SANTANDER.
Някой изпитвал ли е това??
Автоматичен превод:
exodus1
pyne88
Платинен
pyne88
преди 1 година
И на мен ми се е случвало. Това се дължи на всички повдигнати искове. След като го погледнат, ще ви се обадят и ще ви дадат яснота
Автоматичен превод:
Lottie48
Anonymized954
Диамантен
Anonymized954
преди 1 година
Трябва да могат да бъдат проследени по някакъв начин🤞
Автоматичен превод:
Anonymized954
Диамантен
Lottie48
преди 1 година
Трябва да могат да бъдат проследени по някакъв начин🤞
They must be traceable somehow🤞
Автоматичен превод:
преди 1 година
аз знам Проблемът е, че ми бяха дадени 2 отделни адреса. И двата адреса са за законен английски бизнес, който търгува от години и се притеснява защо се свързвам с тях