само показва колко корумпирано е всичко предполагам! Получавали ли сте някога възстановяване или отговор от ZPDG? Виждал съм няколко души, но не знам как успяха!
Автоматичен превод:
Kelly1234
Диамантен
преди 1 година
За хората, които правят сторнирания на плащания, как се справяте с няколко наведнъж? Направих го чрез приложението и можех да направя само 2 наведнъж!
Имате ли имейли за връзка с epictipz и lumimexa, моля? Не мога да намеря нищо онлайн и наистина бих искал сам да ги оспоря.
Благодаря много,
Автоматичен превод:
Kishen2777
Hannah867
Сребърен
Hannah867
преди 1 година
здравей
Не го правя, страхувам се. Използвахте ли Freshbet?
повдигнах сторниране на плащане с моята банка. Най-често са ми казвали или не, че тези компании никога не оспорват сторнирането.
Автоматичен превод:
Hannah867
Kishen2777
Бронзов
Kishen2777
преди 1 година
Не, беше космобет.
Благодаря, че ме уведомихте!
Автоматичен превод:
Anonymized839
Freddi87
Диамантен
Freddi87
преди 1 година
Определено не те са най-големите измамници, те ще ви кажат, че купихте книги измисляте фалшиви фактури при никакви обстоятелства не показвайте лицето си изпратете идентификационен номер всичко, от което се нуждаят, са данни за карта с диджети 6 Копие в средата на банковото извлечение, показващо транзакцията, прикрийте всички други транзакции, данните за вашата сметка и адрес поискайте Пълно разкриване на Sars те трябва да го предоставят в рамките на 1 месец и да потвърдят заявката незабавно. Бъдете много внимателни с тях, те могат да станат злоупотреба
Автоматичен превод:
Anonymized839
Kishen2777
Диамантен
Kishen2777
преди 1 година
Обикновено имат 45 дни за оспорване, понякога просто казват, че няма конкурс и парите ще започнат да се появяват в сметката, ако виза обикновено е 45 дни, mastercard е 60 дни
Автоматичен превод:
Anonymized839
Kelly1234
Диамантен
Kelly1234
преди 1 година
Току-що проверих този сайт, няма посочен лиценз, само казва, че е под червен флаг на каракако, те трябва да покажат подробности за лиценза и да имат физически адрес, посочен на уебсайта, така че играчите да могат да потвърдят удостоверяване. Освен това те нямат gl за Обединеното кралство и трябва да имат такъв, за да работят в Обединеното кралство, можете също да докладвате на лицензиращите органи, но ги помолете за искане на GDPR за всички транзакции, депозити, които те също трябва да спазват Нарушение на грешно кодиране, изпратете им това също ще ви трябва връзката