Първо ли те помолиха да им изпратиш снимки за лична карта, селфи и т.н.?
Автоматичен превод:
Kishen2777
Сребърен
преди 1 година
Здравейте всички,
За съжаление в положение като много от нас във форума.
Успях да оспоря транзакции с revolut към компания, наречена terrvers (използвах Donbet). Повдигнах оспорване.
Също така успя да повдигне спор с национален достъп до тези компании;
някой знае ли какво трябва да правя междувременно? Ще се състезават ли тези компании? Колко време ще чакам да получа средствата си обратно?
всяка помощ ще бъде оценена.
Автоматичен превод:
Kelly1234
Диамантен
преди 1 година
Megawin ми изпрати това, предлагайки ми £150, въпреки че ще трябва да подпиша нещо, което вероятно да каже, че не мога да поискам връщане на плащане срещу никакви процесори!
Освен това, като прегледах имейлите си, всъщност ги изпратих над 10 пъти през май и юни миналата година, за да закрия акаунта си. В крайна сметка го направиха, но аз имах £100 в сметката си, които никога не съм получавал, така че е смешно да предложат £150 и да кажат, че не са в нарушение на техните правила и условия
Добре, получих 100 от ninebet, те казаха, че това е всичко, което сложих, очевидно изключих това, което ми дадоха, защото нямах достъп да споря, но и не трябваше да подписвам нищо.
Автоматичен превод:
Kelly1234
Диамантен
преди 1 година
Рових се още малко във fundof (ZPDG), моето разбиране е intergiro и те заедно с друга компания са влезли в партньорство, intergiro предоставя карти, които създателите на съдържание получават финансиране, те са членове на visa и Mastercard, low and behold quickbit също е на този уебсайт, погледнах техните правила и условия „бизнес банкиране" член 2B гласи, че бизнесът и операциите не трябва да участват в нелицензирани казина/хазарт и нелицензирана крипто! Така че тръгвам по този път и им изпратих имейл и също включих fundof в него! Ще видим, но досега нямам отговор от тях, така че!
Автоматичен превод:
daradda
Платинен
преди 1 година
момчета, след като търговецът оспори искането, след по-малко от 24 часа revolut ме информира, че е оспорил отговора на търговеца. Повдигнах сторниране на плащане за над 12 транзакции и те оспориха само 4. Към днешна дата единственият сигурен начин да получите нещо е да оспорите, че не сте получили стоки или услуги. Други начини, по които банката отказва да ви помогне
Не можах да намеря нищо за тях! Отказах се и вдигнах връщане на плащане в крайна сметка.... Беше успешен в последния ден, така че предполагам, че никога не са се опитвали да го оспорят