Лично аз не бих, прав си, те вероятно ще направят сметка и ще направят фалшиви разписки и т.н.! Най-добре е да подадете молба за връщане на плащане
Автоматичен превод:
Agora
Dt100
Златен
Dt100
преди 1 година
Първо ли те помолиха да им изпратиш снимки за лична карта, селфи и т.н.?
Автоматичен превод:
Kishen2777
Сребърен
преди 1 година
Здравейте всички,
За съжаление в положение като много от нас във форума.
Успях да оспоря транзакции с revolut към компания, наречена terrvers (използвах Donbet). Повдигнах оспорване.
Също така успя да повдигне спор с национален достъп до тези компании;
някой знае ли какво трябва да правя междувременно? Ще се състезават ли тези компании? Колко време ще чакам да получа средствата си обратно?
всяка помощ ще бъде оценена.
Автоматичен превод:
Kelly1234
Диамантен
преди 1 година
Megawin ми изпрати това, предлагайки ми £150, въпреки че ще трябва да подпиша нещо, което вероятно да каже, че не мога да поискам връщане на плащане срещу никакви процесори!
Автоматичен превод:
Waldo1984
Kelly1234
Диамантен
Kelly1234
преди 1 година
Колко похарчихте?
Автоматичен превод:
Vkieranc
Waldo1984
Диамантен
Waldo1984
преди 1 година
Успяхте ли да получите пари от Falcora finance?
Автоматичен превод:
Kelly1234
Waldo1984
Диамантен
Waldo1984
преди 1 година
Не съм сигурен за сумата, тъй като не съм напълно сигурен за кодовете на търговците, свързани с този сайт, но много повече от £150
Автоматичен превод:
Kelly1234
Waldo1984
Диамантен
Waldo1984
преди 1 година
Освен това, като прегледах имейлите си, всъщност ги изпратих над 10 пъти през май и юни миналата година, за да закрия акаунта си. В крайна сметка го направиха, но аз имах £100 в сметката си, които никога не съм получавал, така че е смешно да предложат £150 и да кажат, че не са в нарушение на техните правила и условия
Автоматичен превод:
juaky24
poppyr
Златен
poppyr
преди 1 година
Здравейте, бихте ли ми помогнали с VisionCraft?
Автоматичен превод:
Waldo1984
Vkieranc
Диамантен
Vkieranc
преди 1 година
не
Автоматичен превод:
tharm
Kelly1234
Златен
Kelly1234
преди 1 година
Попитайте ги за вашата история на транзакциите
Автоматичен превод:
Waldo1984
Kelly1234
Диамантен
Kelly1234
преди 1 година
Добре, получих 100 от ninebet, те казаха, че това е всичко, което сложих, очевидно изключих това, което ми дадоха, защото нямах достъп да споря, но и не трябваше да подписвам нищо.
Автоматичен превод:
Kelly1234
Диамантен
преди 1 година
Рових се още малко във fundof (ZPDG), моето разбиране е intergiro и те заедно с друга компания са влезли в партньорство, intergiro предоставя карти, които създателите на съдържание получават финансиране, те са членове на visa и Mastercard, low and behold quickbit също е на този уебсайт, погледнах техните правила и условия „бизнес банкиране" член 2B гласи, че бизнесът и операциите не трябва да участват в нелицензирани казина/хазарт и нелицензирана крипто! Така че тръгвам по този път и им изпратих имейл и също включих fundof в него! Ще видим, но досега нямам отговор от тях, така че!
Автоматичен превод:
daradda
Платинен
преди 1 година
момчета, след като търговецът оспори искането, след по-малко от 24 часа revolut ме информира, че е оспорил отговора на търговеца. Повдигнах сторниране на плащане за над 12 транзакции и те оспориха само 4. Към днешна дата единственият сигурен начин да получите нещо е да оспорите, че не сте получили стоки или услуги. Други начини, по които банката отказва да ви помогне
Все още не съм чул или намерил каквато и да е информация за компанията tervers, за която е трудно да се намери нещо
Автоматичен превод:
poppyr
juaky24
Сребърен
juaky24
преди 1 година
Не можах да намеря нищо за тях! Отказах се и вдигнах връщане на плащане в крайна сметка.... Беше успешен в последния ден, така че предполагам, че никога не са се опитвали да го оспорят
Автоматичен превод:
juaky24
poppyr
Златен
poppyr
преди 1 година
Благодаря за отговора 😊
Радвам се, че сте успели!
Подадохте ли сторниране на плащане като услуги/стоки, които не са получени?
Автоматичен превод:
Anonymized954
Kelly1234
Диамантен
Kelly1234
преди 1 година
Направих това. Говорих със собственика на Intergiro на linked in той казва, че те помагат само с плащания и не задържат средства