Преди искаха ли документи? Селфи с лична карта и снимки с картата? И аз имам сделки с тях и искат документи..
Автоматичен превод:
Anonymized954
Agora
Диамантен
Agora
преди 1 година
Първият път просто ми поискаха доказателство за плащане. Този път го изпратих, преди да са поискали, но сега няма да отговорят
Автоматичен превод:
Agora
Златен
преди 1 година
Разбирам, благодаря за отговора🙏🏼
Автоматичен превод:
Stash9
Сребърен
преди 1 година
Оспорих с моята банка, но те казаха, че няма да възстановят сумата, тъй като това е банков превод към трета страна, така че е гражданско дело, защото са използвали falcora finance вместо действителния уебсайт. Някой да помогне с това?
Автоматичен превод:
Curritokira
Диамантен
преди 1 година
Някой има ли данни за ABSOLUT CO?
E0000397????
Автоматичен превод:
Anonymized795
Stash9
Сребърен
Stash9
преди 1 година
Не, никой не може да ти помогне. Вече си дадохте отговора. Това са гражданскоправни въпроси. Банковите преводи са специално защитени и не могат лесно да бъдат отменени и това е добре. Защото ако ви изпратя 500 евро днес, мога просто да ги взема обратно под крехки предлози.
Парите, изпратени по банков път, са изчезнали - моля, разберете най-накрая.
Но няма ли значение как са използвали трета страна, за да заобиколят финансовите закони на Обединеното кралство, тъй като всъщност им беше позволено да вземат парите ми на първо място?
Автоматичен превод:
Anonymized795
Stash9
Сребърен
Stash9
преди 1 година
Трансферът е трансфер, независимо от формата, в която е.
Както беше споменато много пъти преди, вината е ваша. Точно както при разплащанията с карти.
Следя внимателно публикацията, както и доставчиците на платежни услуги, които продължават да изскачат. На някои изглежда им е писнало или не са чули шума. Някои доставчици на платежни услуги са сравнително нови на пазара и потребители, които вече са инициирали сторнирания на плащания или са се опитвали да сторнират плащания в миналото, споменават новите доставчици. Вече нямам никакво съчувствие към тях, когато отново си залагат парите.
Толкова за това. Публикацията може да е малко груба, но е истина 😉
Редактирано
Автоматичен превод:
Anonymized1159
Anonymized795
Платинен
Anonymized795
преди 1 година
Не, ако сайтът не е легитимен, тогава той трябва да взема пари на първо място.
Автоматичен превод:
boots2024
Anonymized1159
Златен
Anonymized1159
преди 1 година
Можете ли да споделите как сте получили възстановяването на средствата си за Falcora, моля?
Автоматичен превод:
Stash9
Anonymized795
Сребърен
Anonymized795
преди 1 година
така че никой никога не може да си върне парите, които е изпратил на измамник, защото това е банков превод?
Автоматичен превод:
Anonymized1081
LizzieCG
Диамантен
LizzieCG
преди 1 година
може да ми помогне с имейла, на който сте ги изпратили, защото имам две транзакции с тях от по 100£ всяка, но изпратих на но аз отговарям!?
Автоматичен превод:
Anonymized1159
boots2024
Платинен
boots2024
преди 1 година
Както казах, ще споделя, когато преценя, че моментът е подходящ, което не е сега.
Автоматичен превод:
Waldo1984
Anonymized795
Диамантен
Anonymized795
преди 1 година
Още веднъж говорите такива глупости, просто направете едно, вашите боклуци нямат работа тук, доставчиците също могат да го направят!!
Автоматичен превод:
Waldo1984
Stash9
Диамантен
Stash9
преди 1 година
Не обръщайте внимание на това, те не са тук, за да помогнат, а да се застъпят за незаконен дъжд от глупости.
Автоматичен превод:
Waldo1984
Диамантен
преди 1 година
00 тват
Автоматичен превод:
Stash9
Сребърен
преди 1 година
Някой има ли имейл за falcora finance
Автоматичен превод:
Waldo1984
Anonymized839
Диамантен
Anonymized839
преди 1 година
Хей missdaisy, вашият съвет за искане на SAR не се случи, те не го приемат на сериозно. Мога ли да попитам каква е следващата стъпка веднъж месечно, ако знаете отговора, благодаря.