Някой тук все още ли търси Mlsys или Digital Soundtech LTD? Имам информация за директния им уебсайт и бих искал да помогна 🙂
(не съм сигурен дали ще възстановят парите си обаче)
Does anyone here still looking for Mlsys or Digital Soundtech LTD. I have their direct website info and would like to help 🙂
(not sure if they refund though)
Автоматичен превод:
преди 2 месеца
Да, моля 😊
Автоматичен превод:
Juully8
Сребърен
Foxtrot90
преди 2 месеца
Взех Mixcrede от Usupport, чакам да видя дали ще възстановят парите на Pathskier сега.
I got mixcrede from usupport, waiting to see if they refund pathskier now.
Автоматичен превод:
преди 2 месеца
Казаха, че нямат
Автоматичен превод:
Juully8
Сребърен
tharm
преди 2 месеца
Какво каза на PayPal?
What did you say to paypal
Автоматичен превод:
преди 2 месеца
Грешен MCC код, имам и блокиране на хазарта в акаунта си
Автоматичен превод:
Anonymized1181
meandi
Диамантен
meandi
преди 2 месеца
Система за управление на системи: astrofy.io
Цифрова звукова технология: tempobeat.ai
Автоматичен превод:
Emyjay20
Juully8
Златен
Juully8
преди 2 месеца
Получихте ли възстановяване на сумата от usupport?
Автоматичен превод:
Danixxx
Диамантен
преди 2 месеца
Някой знае ли кой е PIX AVONTSHOP?
Автоматичен превод:
Loo76
Диамантен
XkBoii
преди 2 месеца
Тези бяха с Monzo, така че бяха само крипто. Мисля, че всички бяха Pass Point SP Zoo. Наистина се мъча да се върна от Monzo, но веднага затвориха случая, дори не го разгледаха, затова подадох жалба.
These were with monzo so they were just crypto ones. Think they were all pass point sp zoo. Really struggling with getting back from monzo they closed the case right away didn’t even look into it so i raised a complaint.
Автоматичен превод:
преди 2 месеца
Търсите зоопарк Passpoint sp?
Получих възстановяване на суми. Трябва да се свържа с ivy pay.
О, страхотно, благодаря, как ги формулирахте? Имаше ли допълнителна причина, поради която са ми изплатили парите? Причината, поради която искам да предявя претенция, е, че депозирах около 600 паунда на winnerisland чрез тях и не получих нищо обратно, а те не са лицензирани във Великобритания или в UKGC, мислите ли, че това е достатъчно?
Автоматичен превод:
Lisa2
Платинен
преди 2 месеца
Здравейте. Подадох иск срещу Xpate чрез банката си. Банката не искаше да го приеме. Зададоха ми много допълнителни въпроси. Точно както си и мислех, обработката му ще отнеме 90 дни. Това е истински кошмар.
Автоматичен превод:
johnmaddisonn1
Lisa2
Златен
Lisa2
преди 2 месеца
Здравейте. Ако имате късмет, може да получите част от парите си обратно. Но по моя опит с Xpate, ето какво се случи. Не отговориха на имейлите ми. Не получих възстановяване на сумата. Свързах се с банката си, за да подам рекламация, но Xpate оспорва всяка една рекламация. В документите си изброяват измислени услуги и имена. Казах, че това не са услугите, които бях поръчал, и че няма да ги приема. След това банката ми каза, че ако искам да продължа спора, ще удържат 500 евро от сметката ми за всяка рекламация, тъй като следващият етап от процеса на разрешаване на спора включва такса, ако загубя, и те се покриват. Това е така, защото решението може да е в полза на търговеца. Естествено, не се съгласих, тъй като имам много транзакции и нямам тази сума на разположение.
Автоматичен превод:
DjumK
johnmaddisonn1
Златен
johnmaddisonn1
преди 2 месеца
Здравейте. Какво е това с такса от 500 евро? Що за измама е това? Коя банка използвате? За първи път чувам за това. Значи казвате, че ако искам да оспоря транзакция и търговецът изпрати фалшиви документи, а аз не ги приема, тогава, ако загубя, ще ми удържат 500 евро. Това е малко сюрреалистично.
Автоматичен превод:
Badeachr93
Danixxx
Бронзов
Danixxx
преди 2 месеца
Здравейте. Бихте ли ми изпратили шаблона и имейл адреса им? И аз имам нужда от възстановяване на сумата.