Извинете за дългия пост! От известно време следя внимателно тази тема. Почувствах облекчение да видя, че не съм единственият, който се бори с проблема. Това ми даде надежда, че ще си върна малко пари... Залагах много. Разбрах обаче, че въпреки че твърденията ни за нарушения на mcc, измами и предстоящи блокирания на хазартни игри са правилни и оправдани... тези компании не ги е грижа... защото за съжаление няма да има много отговор от властите. На банките не им пука, на финансовите регулатори не им пука, в голямата схема на нещата просто не мисля, че това е достатъчно голям проблем, за който да се тревожат, особено като се има предвид, че изглежда сме им изпращали с готовност парите си! Не се опитвам да бъда негативен и може да ви хареса да ви върна няколко паунда тук и там, всичко, което казвам е, че ако току-що сте пристигнали в тази тема, не очаквайте тези измамници да ви дадат парите си обратно!
Ще продължа ли да изпращам имейли всеки ден и да бъда абсолютна болка в задника? да Да се надявам ли един ден тези боклуци да изпълзят обратно там, откъдето са дошли? да Очаквам ли парите си обратно? Не.
Във връзка с това всеки, който е имал работа с „Макс" в Canapay... те са кандидатствали за присъединяване към българския регистър на доставчиците на виртуални активи, така че ако искате да изпратите имейл на Hanfa ( [email protected] ) и им кажете за услугата, която предоставят за казината и липсата им на обработка на жалби, това може да се отбележи в тяхното приложение.
Автоматичен превод: