Имате ли имейл адреси на търговци, които са възстановили сумата?
Автоматичен превод:
8x7rqrgfbc37
Златен
преди 3 месеца
Помагам на някого - някой попадал ли е на UNDUCT.COM и TRDBLZ?
Ако е така, имате ли успех с получаването на възстановяване на сумата от търговеца или просто ще преминете директно към сторниране на плащане?
Автоматичен превод:
Arra89
tharm
Платинен
tharm
преди 3 месеца
Всичко чрез сторнирани плащания, а не по имейл
Автоматичен превод:
Arra89
Ojay
Платинен
Ojay
преди 3 месеца
Всичко това само на Монцо
Автоматичен превод:
blancop
player0990
Сребърен
player0990
преди 3 месеца
Поисках го, но те определено не бързат. Не ме интересува DSAR, интересуват ме парите ми.
Не разбирам колко хора тук казват, че възстановяванията на суми за Coinpacto се обработват от walletto. Свързах се с walletto на имейла им за оплаквания, попълних формуляр и отговорът им беше: „След вътрешна проверка не успяхме да идентифицираме въпросната транзакция в нашата система. Следователно нашата платежна инфраструктура не е участвала в обработката на тази транзакция."
Точното име на търговеца е „Coinpactico", намиращ се във Варшава. Walletto изглежда не се интересува от имейлите ми, на които отговарям, за да проверя отново транзакциите. Много съм благодарен за всяка помощ.
Автоматичен превод:
Org1991
blancop
Диамантен
blancop
преди 3 месеца
100% са ..Върнаха ми парите 2 дни след като се свързах с Walletto ...
Автоматичен превод:
blancop
Org1991
Сребърен
Org1991
преди 3 месеца
Търговецът също ли беше „coinpactico"? Коя беше датата?
Когато превъртам нагоре, виждам други, които се оплакват, че walletto не възстановява суми. Продължавам да им пиша имейли, за да прегледам транзакцията отново, но сега ме игнорират. Какво друго мога да направя?
Автоматичен превод:
Org1991
blancop
Диамантен
blancop
преди 3 месеца
Беше същият Coinpacto
Автоматичен превод:
Ojay
Org1991
Сребърен
Org1991
преди 3 месеца
Случайно да знаете кои търговци са свързани с Walletto? Имам добри 50+ търговци, но не мога да ги сглобя всичките.
Автоматичен превод:
LizzieCG
Диамантен
Ojay
преди 3 месеца
Имахте ли голям късмет с walleto? Ако да, как го направихте?
You had much luck with walleto? If so, how did you go about it?
Автоматичен превод:
преди 3 месеца
Да. Изпратих им имейл и получих възстановяване на сумата от над 1000 паунда.
Автоматичен превод:
col211
LizzieCG
Златен
LizzieCG
преди 3 месеца
Наскоро ме помолиха да попълня формуляр за рекламация
Автоматичен превод:
player0990
blancop
Платинен
blancop
преди 3 месеца
С DSAR ще ви кажат, че са го обработили чрез Coinpacto, което се случи и с мен. Бъдете търпеливи; възстанових 11 000 евро от плащания, направени през април и май 2025 г. Тук прочетох, че Walleto е обработил чрез Coinpacto и са възстановили сумата, въпреки че платих от Revolut и вече нямам тази сметка. Те депозираха парите в друга моя сметка без никакъв проблем.
Автоматичен превод:
blancop
player0990
Сребърен
player0990
преди 3 месеца
Колко време им отне да отговорят на DSAR? Също така, защо вече нямате Revolut? Затворен ли беше акаунтът ви? Ако искате, можете да ми изпратите имейл ([email protected])
Автоматичен превод:
Ojay
LizzieCG
Сребърен
LizzieCG
преди 3 месеца
Ааа, това е страхотна новина. Мога ли да попитам с кои търговци работят? Извинявам се, че ви досаждам, но бих бил от голяма полза.
Автоматичен превод:
Ojay
player0990
Сребърен
player0990
преди 3 месеца
Как предприехте това? Ако приемем, че предоставихте доказателства за плащанията и сте използвали MCC, блокирайки хазартни карти? Нямам достъп до стария си Rolletto акаунт, защото ме блокираха, след като спечелих цяло състояние, така че не мога да получа достъп до историята на транзакциите си, мислите ли, че това ще е проблем?
Има хора тук, които те използват за помощ, искат имейла ти за информация и т.н. и ти им помагаш, но в момента, в който имаш нужда от помощ, те напълно те игнорират. Това би трябвало да работи и в двете посоки. Ако някой е достатъчно добър, за да отиде и да помогне, моля те, отвърни с уважение. Няколко имейла са били игнорирани, но когато ти е била необходима помощ, ти си бил четвърти за секунди, така че отсега нататък няма да получаваш никаква помощ от мен. На всички останали тук, успех на всички нас, надявам се всички да си върнем парите от тези отвратителни казина.