АКТУАЛИЗАЦИЯ ОТ PIXELPAY SOLUTIONS LTD
Подадох оплаквания в банката си преди повече от 2 седмици, но няма актуализации и оттогава банката ми е спряла картата/сметката ми.
Може ли някой да даде съвет как да отговоря??
От известно време си общувам с тях. Изпратих им скрийншотове на транзакциите и данните на картата ми.
Имейл от - [email protected]
Уважаеми ********
Разбираме, че тази ситуация е разочароваща и обезпокоителна за Вас и приемаме сериозно всички запитвания относно потенциални несъответствия в транзакциите.
Оценяваме, че смятате, че тези такси са били неправилно кодирани, и най-ефективният път за разрешаване на проблема остава да се свържете с вашата финансова институция. Възстановяването на плащане позволява на вашата банка да разследва директно търговеца и кодовете на транзакциите, което е стандартната процедура за тези въпроси.
Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
С уважение,
Екип за поддръжка
Имейл от - [email protected]
Уважаеми ********
Разбираме, че тази ситуация е разочароваща и обезпокоителна за Вас. Моля, бъдете сигурни, че приемаме сериозно всички запитвания относно потенциални несъответствия в транзакциите.
Въпреки непрекъснатите ни усилия, не успяхме да намерим никакви записи за сметка или плащане, съответстващи на предоставените от Вас данни.
Оценяваме, че смятате, че тези такси са били неправилно кодирани, и най-ефективният път за разрешаване на проблема остава да се свържете с вашата финансова институция. Възстановяването на плащане позволява на вашата банка да разследва директно търговеца и кодовете на транзакциите, което е стандартната процедура за тези въпроси.
Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
С уважение,
Екип за поддръжка