Бихте ли потвърдили всички търговци, от които сте успели да получите възстановяване на суми чрез Monzo?
Автоматичен превод:
Arra89
Ojay
Платинен
Ojay
преди 2 месеца
Ето. Монзо не е възстановил нито стотинка. Само търговците (някои от тях) възстановяват сумата, след като подам заявления за сторниране на плащане.
Автоматичен превод:
Ojay
Arra89
Сребърен
Arra89
преди 2 месеца
Господине, благодаря ти. Предполагам, че си опитал същото и с другите търговци? Също така, опитвал ли си това с други банки? Изглежда, че единствените, които задействат възстановяването на сумата от другата страна, са Monzo.
Редактирано
Автоматичен превод:
Arra89
Ojay
Платинен
Ojay
преди 2 месеца
Водил съм спорове за около половината търговци. Тези, които посочих по-рано, не са възстановили нищо, както и няколко други. Изглежда, че сега са в задънена улица.
Автоматичен превод:
Ojay
Arra89
Сребърен
Arra89
преди 2 месеца
За ваша информация, Tevvers е https://www.terraverse.info/en/ и регистрационен номер на компаниите - https://find-and-update.company-information.service.gov.uk/company/12729165
Те не отговарят на имейли. Успях да спечеля възстановени плащания срещу тях миналата година и адресът им беше включен във възстановяването на сумата и съвпада с информацията за фирмата им.
Автоматичен превод:
Anonymized1181
Диамантен
преди 2 месеца
Търся помощ с: Casper bets, Passpoint Sp и Radom pay sp, SP wallet, IMG vibes
благодаря ти!
Автоматичен превод:
Anonymized1181
antonstamanis
Диамантен
antonstamanis
преди 2 месеца
Проверихте ли историята на браузъра си за връзки към това как са били обработени тези транзакции или от кого?
Автоматичен превод:
pl4yer24
Сребърен
преди 2 месеца
Здравейте, все още търся начин да се свържа със следните търговци:
NTBOST Лондон
егаега
QCXAI ТАЛИН
ХАЛСКОР Кардиф
GMSKST
CL2SK Бирмингам
Предположих, че може да са съкращения, като например NTBOST за NETBOOST или GMSKST за GAMESKINS LTD.
Редактирано
Автоматичен превод:
Unbroken
Anonymized1181
Платинен
Anonymized1181
преди 2 месеца
https://imgvibes.store/ Опитвам се да разбера дали този уебсайт може да е от imgvibes
Автоматичен превод:
Anonymized1181
Pyne1688
Диамантен
Pyne1688
преди 2 месеца
Адресът на img vibes е:
Влкова 532/8
130 00 Прага 3
Чехия
Imgcarousel.com е компания, базирана на този адрес, която е нещо като сестринска компания на fusionwebvibes.com, така че (img + vibes).
Изпратих им имейл, но няма отговор. Мисля, че са свързани и с nbcgate (също регистриран на този адрес).
няма отговор
Автоматичен превод:
Anonymized1181
Unbroken
Диамантен
Unbroken
преди 2 месеца
Вижте по-долу
Автоматичен превод:
Unbroken
Anonymized1181
Платинен
Anonymized1181
преди 2 месеца
Да, вече бях чел това във форума, благодаря.
Но мисля, че уебсайтът, който изпратих, е imgvibes. Твърдят, че предлагат 100% дигитални инструменти и не издават фактури или нещо подобно. Освен това не отговарят на имейлите ми. Подозрително...
Автоматичен превод:
Anonymized1181
Unbroken
Диамантен
Unbroken
преди 2 месеца
Другите компании също предлагат дигитални стоки и съвпадение на адреси! Но не знам, може би си прав, просто мисля, че не е базирана в Прага?
Автоматичен превод:
Arra89
Ojay
Платинен
Ojay
преди 2 месеца
Дали terrvers и trvrers са една и съща група? Как ги спечелихте?
Автоматичен превод:
LizzieCG
Диамантен
Arra89
преди 2 месеца
Ето. Монзо не е възстановил нито стотинка. Само търговците (някои от тях) възстановяват сумата, след като подам заявления за сторниране на плащане.
here you go. Monzo has not refunded a single penny. Only the merchants refund (some of them) once I submit chargebacks
Автоматичен превод:
преди 2 месеца
Опитайте walletto за много от тях
Автоматичен превод:
Arra89
LizzieCG
Платинен
LizzieCG
преди 2 месеца
Отговарят ли на имейли? Някой от тях се откроява като определено подходящ за WalletTo? Благодаря.
Автоматичен превод:
Ojay
Arra89
Сребърен
Arra89
преди 2 месеца
Доколкото знам, да. Честно казано, току-що вдигнах шум, когато събрах над 500 плащания по същата причина към 20 различни търговци. Казаха ми да се разкарам, но по някаква причина няколко успяха да се задържат. Честно казано, нямаше да проработи отново, все още имам около 20 плащания, които не са ми възстановени от тях. Да, мисля, че trvrers е същото.