Здравей, Ник, успя ли да получиш възстановяването на сумата от DigitalTech? Ако да, можеш ли да ми кажеш на кого изпрати имейл? Благодаря предварително.
Може ли някой да помогне? Търся помощ с Euflexqi и Flexqicer. За съжаление те са с Revolut и не повдигат въпроса. Казват, че е било паричен превод, въпреки че съм платил с картата си??/ Може ли някой да помогне
Хей, нямаше ли да ми изпратиш нещо за Уорфикс? Лицемер! Не му изпращай повече информация! Той просто събира цялата необходима информация и не издава нищо!
Доста смешно тази сутрин след 3 седмици чакане получих отговор от полицейската данъчна търговия, която каза, че моите данни са препратени директно на компанията, така че ще ви информирам, ако нещо се случи
Funny enough this morning after 3 weeks of waiting I have had a response from the police tax commerce who have said my details have been forwarded directly to the company so I will update you if anything happens
Автоматичен превод:
преди 2 седмици
Здравейте, това за полски търговец ли беше? На кого изпратихте имейла, за да го препратят, моля?
Здравейте на всички. Търся подробности за това, ако някой има информация.
Пийк Гиър Апъри ООД
money-athome.com
Пикселиn*
MVNP2
WWELTD
Изпратих имейл до Peak Gear, след като взех имейла им от уебсайта им, но нямам отговор. Съгласен съм с Barclays и обмислям да се обърна към отдел „Оспорвания", ако някой има съвет, след като направих същото.
Здравей, Лу. Само въпрос към Peak Gear Apparel, на кого изпрати имейл? Беше ли? [email protected] ?
Hi Loo. Just a question for Peak Gear Apparel, who did you email? Was it [email protected]?
Автоматичен превод:
преди 2 седмици
Да. Получих това обратно и оттогава не съм отговорил. Помолих Elegro да им изпрати имейл и Elegro каза... (вижте снимката)
Няма смисъл, защото след като изпратих имейл до Elegro и VELOBET през октомври 2025 г., получих възстановени суми от приложението Peak Gear в рамките на 3 отделни дни и общо малко над 1000 паунда.
Отне ли ти известно време с velobet? Подадох оплакване към края на миналата година и те просто ми изпращаха общи глупости. Изкушавам се да го прегледам отново. В момента разглеждам Rolletto, който е един от сродните сайтове.