С удоволствие ще се свържа с вас във FaceTime, ще споделя екрана си и ще ви заведа в онлайн банкирането си, за да ви покажа възстановяването на сумата 🙏 хайде да заложим 1000 паунда на това, годишно.
Автоматичен превод:
AZGBG
Utbmitchy
Златен
Utbmitchy
преди 5 месеца
Как го направи, братле?
Автоматичен превод:
AZGBG
Elena1233
Златен
Elena1233
преди 5 месеца
Възстановяване на сумата от Sonect, просто трябва да ги засипете с имейли. Възстановяването на сумата от Kryptonim, но са трудни за това, не знам за другия търговец.
Автоматичен превод:
ajb4
Heather123
Сребърен
Heather123
преди 5 месеца
успя ли да се свържеш с тях?
Автоматичен превод:
Aellis
Платинен
AZGBG
преди 5 месеца
С удоволствие ще се свържа с вас във FaceTime, ще споделя екрана си и ще ви заведа в онлайн банкирането си, за да ви покажа възстановяването на сумата 🙏 хайде да заложим 1000 паунда на това, годишно.
More than happy to hop on a FaceTime and share my screen with you and take you into my online banking to show you the refund 🙏 let’s bet £1000 on it pa
Автоматичен превод:
преди 5 месеца
Пукнатина на скрубера
Автоматичен превод:
AZGBG
Aellis
Златен
Aellis
преди 5 месеца
Вложи си парите там, където си устата, вместо да плачеш x
Публикувано е тук няколко пъти, всъщност съвсем наскоро, просто го потърсете
Автоматичен превод:
Loo76
AZGBG
Диамантен
AZGBG
преди 5 месеца
Криптоним заплаши да ме докладва, че съм във Великобритания, те са Полша?????? Как получихте възстановяване на сумата?
Автоматичен превод:
Aellis
Платинен
AZGBG
преди 5 месеца
Вложи си парите там, където си устата, вместо да плачеш x
Put your money where your mouth is instead of crying x
Автоматичен превод:
преди 5 месеца
Никой не плаче, братле - просто човек, който може да прозре глупостите ти... 1000 паунда са дребни пари, така че не бих си губил времето за това... което те обобщава. Придържай се към фалшивото си възстановяване на сумата от 20 паунда от Kryptonim - Tramp
Автоматичен превод:
Loo76
Agora
Диамантен
Agora
преди 5 месеца
Същото ли е??
Автоматичен превод:
AZGBG
Aellis
Златен
Aellis
преди 5 месеца
Казвай си парите, където си говориш! Ако са дребни пари, няма да се притесняваш.
Автоматичен превод:
AZGBG
Loo76
Златен
Loo76
преди 5 месеца
Не слушайте заплахите им!
Те също така няколко пъти ми отказаха възстановяване на сумата, но аз продължих да настоявам.
Автоматичен превод:
Aellis
Платинен
AZGBG
преди 5 месеца
Казвай си парите, където си говориш! Ако са дребни пари, няма да се притесняваш.
Put your money where your mouth is!! If it’s small change you wouldn’t sweat it
Автоматичен превод:
преди 5 месеца
кажете ни как тогава - това е всичко, което искаме
Автоматичен превод:
Aellis
Платинен
AZGBG
преди 5 месеца
Не слушайте заплахите им!
Те също така няколко пъти ми отказаха възстановяване на сумата, но аз продължих да настоявам.
Don’t listen to their threats!
they also refused my refund a number of times, but I kept persistent
Автоматичен превод:
преди 5 месеца
Кажете ни как??????
Автоматичен превод:
Loo76
AZGBG
Диамантен
AZGBG
преди 5 месеца
Заплашваха ли те?
Автоматичен превод:
Loo76
AZGBG
Диамантен
AZGBG
преди 5 месеца
Като част от нашите задължения за съответствие, ние предприехме стъпки за предотвратяване на по-нататъшни транзакции, включващи въпросния адрес на портфейла, и разглеждаме въпроса вътрешно, за да определим дали са необходими допълнителни мерки. Въпреки че не можем да коментираме спецификите на евентуални действия за съответствие, бъдете сигурни, че Kryptonim Sp. z oo е ангажирана да сътрудничи изцяло на регулаторните органи и да спазва приложимите закони.