Може ли някой да ми помогне да намеря информация за контакт с лицето по-долу? Търсих в нея и в Google, но без успех. Банката ми също не знае друга информация.
Payaccttopup - Нувей не би го признал
Валткс, Лондон
Хупейве, Лондон
ГЕМЦЕБР, Лондон
НОУПЛМ, Лондон
Hi All.
can anyone help me with finding contact information for the below? I’ve searched on her and on google without any luck. My bank don’t know any other information either
Payaccttopup - Nuvei wouldn’t acknowledge it
Valthx, London
Hupeiwe , London
GEMCEBR, London
NOUPLM, London
Автоматичен превод:
преди 6 месеца
Свързах се с Huawei, тъй като имахме информация, че са от Хупейве.
Здравейте, не, на имейл адреса, който имах, никой не отговори, за съжаление, а магазинът за фалшиви дрехи беше спрян. Разказаха ми за един човек тук, който се опитал да ми помогне.
Здравейте, предположих, че Nomupay е само от Nomupay, тъй като изпратих имейл до Nomupay и онлайн ми възстановиха парите, но не са те, така че не знам кой или защо ми възстановиха парите онлайн, но бяха само бутони, големите ми търговци не искат да възстановят всички суми, освен книгата 🙄🙄 Съжалявам, не можах да ви помогна.
Благодаря ви много. Мога да ви помогна с Flva, получих сторнирането на плащането си чрез банка, въпреки че отне 50 дни. Ако искате, мога да ви обясня по имейл, защото публикацията ми обясняваше, че това беше отхвърлено. 😁
Здравейте, да, и на мен ми отказаха в началото, но няколко месеца по-късно изпратих нов имейл и те ми възстановиха парите, но видях, че на много хора им е било отказано, толкова е странно как възстановяват парите на някои, а на други не.