Отговориха ми да се обадя на търговеца и да продължа да им пиша. Не съм получил всички възстановени суми. Все още имам много от тях. Кредитна карта: Централна банка на Русия или Чехия.
Автоматичен превод:
Praky
Диамантен
Cocohibs1
преди 11 месеца
Вече се свързах с Уексли Лондон, но за съжаление няма отговор. Ще опитам отново, благодаря!
I have already contacted Wexly London but no reply unfortunately. Will try again thanks!
Автоматичен превод:
преди 9 месеца
Мога ли да попитам как се свързахте с Wexly Limited?
Имате ли имейл адрес?
Благодаря!
Автоматичен превод:
swolecanuck
jimmi88
Сребърен
jimmi88
преди 9 месеца
Да
Автоматичен превод:
Robster5
Платинен
преди 9 месеца
Хората все още ли се опитват да си върнат парите? Изглежда са се отказали, изтощен съм от опитите, няма отговор от Swipez от месеци.
Автоматичен превод:
jimmi88
Златен
swolecanuck
преди 9 месеца
Да
Yep
Автоматичен превод:
преди 9 месеца
Колко скоро беше възстановяването на сумата ви и колко време е минало от първоначалното съобщение?
Преследвам ежедневно повече от шест седмици
Автоматичен превод:
swolecanuck
jimmi88
Сребърен
jimmi88
преди 9 месеца
При мен беше три седмици. Изпращах им по един имейл седмично и след три седмици се обърнах към CNB. Възстановяването на сумата дойде, без никакъв отговор от нито един от тях, случайно един ден.
Автоматичен превод:
Thamiud3
Бронзов
swolecanuck
преди 9 месеца
При мен беше три седмици. Изпращах им по един имейл седмично и след три седмици се обърнах към CNB. Възстановяването на сумата дойде, без никакъв отговор от нито един от тях, случайно един ден.
It was three weeks for me. I sent them one email a week and after three weeks escalated to the CNB. A refund came without any reply from either of them randomly one day.
Автоматичен превод:
преди 9 месеца
При мен беше три седмици. Изпращах им по един имейл седмично и след три седмици се обърнах към CNB. Възстановяването на сумата дойде, без никакъв отговор от нито един от тях, случайно един ден. Тук беше много по-бързо.
Три седмици всъщност не са чак толкова лоши.
Редактирано
Автоматичен превод:
jimmi88
Златен
swolecanuck
преди 9 месеца
It was three weeks for me. I sent them one email a week and after three weeks escalated to the CNB. A refund came without any reply from either of them randomly one day.
Автоматичен превод:
преди 9 месеца
Радвам се, че постигнахте правилния резултат, просто съм объркан защо другите не получават същото лечение, но вероятно това е свързано с размера на загубите.
Автоматичен превод:
swolecanuck
jimmi88
Сребърен
jimmi88
преди 9 месеца
Вероятно, знам, че други хора се опитват да си възстановят десетки хиляди, аз се стремях само към около 1000.
Автоматичен превод:
Mega1983
Ray2212
Бронзов
Ray2212
преди 9 месеца
Искам да знам и за KONGIRA
Автоматичен превод:
Mega1983
Player0007
Бронзов
Player0007
преди 9 месеца
Проверих и Payacctopup не е собственост на Nuvei.
Автоматичен превод:
Mega1983
Praky
Бронзов
Praky
преди 9 месеца
Също така се интересувам да намеря повече информация за Payacctopup. Видях коментари, че е Nuvei, но проверих и не е свързано с тази компания Nuvei.
Автоматичен превод:
Mega1983
Player0007
Бронзов
Player0007
преди 9 месеца
Също така ми е интересно да разбера кой е Payacctopup. Все пак проверих и Payacctopup не е свързан с Payaut и Nuvei, това е различна компания.
Автоматичен превод:
Player0007
Mega1983
Диамантен
Mega1983
преди 9 месеца
те са 100%
Автоматичен превод:
Mega1983
LizzieCG
Бронзов
LizzieCG
преди 9 месеца
Първоначално бях подведен, че плащанията ми са извършени в Nuvei, защото те имат връзка с Payaut, но разбрах, че не е свързано с Payacctopup, а е различна компания. Изпратих съобщения и до поддръжката на Nuvei, те провериха активността ми и потвърдиха, че плащанията не се обработват чрез тях. Планирам да отида в банката си, за да поискам сторниране на плащането, най-вероятно ще видят кой е обработил плащането. Ще ви държа в течение.
Автоматичен превод:
Mega1983
Player0007
Бронзов
Player0007
преди 9 месеца
Как мога да съм сигурен, не виждам името им в банковото си извлечение (поне не е написано Nuvei). Можете ли да ми покажете как е изглеждало във вашето?
Автоматичен превод:
Player0007
Mega1983
Диамантен
Mega1983
преди 9 месеца
Изплащане
Payacctopup, Лондон, 9HT
Автоматичен превод:
Rt2001
Сребърен
преди 9 месеца
Току-що получих този имейл, така че смятаме ли, че съм близо до възстановяване на сумата с Readiverse?