Здравейте на всички, търся отново съвет. Wexhype също оспориха сторнирането ми на плащането, този път са предоставили IP адрес. Проверих дали съвпада с местоположението ми 🤦♀️ име, дата на раждане и телефонен номер, единствената грешка е, че мобилният номер е грешен. Предоставили са минимални подробности за това коя е компанията, така че дори не мога да намеря сайта, за да докажа, че не мога да вляза. Единствената подробност е, че казват, че са ми продали скинове, но няма линк към уебсайт, а снимката, която са изпратили като страница за регистрация, е различна от страницата със скинове на WeHype и моля за съвет 🙏
Hi everyone looking for some advice again so wexhype have also contested my chargeback this time they have provided I.P address I've checked it matches my location 🤦♀️ name , dob and phone number only mistake is the mobile number is wrong they've provided minimal details on who the company actual is so I cant even find the site to prove I cant log in , the only detail is they say they have sold me skins but no link to any website and the picture they have sent as the sign up page is different to the wehype skin page and advice please 🙏
Автоматичен превод: