Отговориха ми да се обадя на търговеца и да продължа да им пиша. Не съм получил всички възстановени суми. Все още имам много от тях. Кредитна карта: Централна банка на Русия или Чехия.
Автоматичен превод:
Praky
Диамантен
Cocohibs1
преди 12 месеца
Вече се свързах с Уексли Лондон, но за съжаление няма отговор. Ще опитам отново, благодаря!
I have already contacted Wexly London but no reply unfortunately. Will try again thanks!
Автоматичен превод:
преди 10 месеца
Мога ли да попитам как се свързахте с Wexly Limited?
Имате ли имейл адрес?
Благодаря!
Автоматичен превод:
swolecanuck
jimmi88
Сребърен
jimmi88
преди 10 месеца
Да
Автоматичен превод:
Robster5
Платинен
преди 10 месеца
Хората все още ли се опитват да си върнат парите? Изглежда са се отказали, изтощен съм от опитите, няма отговор от Swipez от месеци.
Автоматичен превод:
jimmi88
Златен
swolecanuck
преди 10 месеца
Да
Yep
Автоматичен превод:
преди 10 месеца
Колко скоро беше възстановяването на сумата ви и колко време е минало от първоначалното съобщение?
Преследвам ежедневно повече от шест седмици
Автоматичен превод:
swolecanuck
jimmi88
Сребърен
jimmi88
преди 10 месеца
При мен беше три седмици. Изпращах им по един имейл седмично и след три седмици се обърнах към CNB. Възстановяването на сумата дойде, без никакъв отговор от нито един от тях, случайно един ден.
Автоматичен превод:
Thamiud3
Бронзов
swolecanuck
преди 10 месеца
При мен беше три седмици. Изпращах им по един имейл седмично и след три седмици се обърнах към CNB. Възстановяването на сумата дойде, без никакъв отговор от нито един от тях, случайно един ден.
It was three weeks for me. I sent them one email a week and after three weeks escalated to the CNB. A refund came without any reply from either of them randomly one day.
Автоматичен превод:
преди 10 месеца
При мен беше три седмици. Изпращах им по един имейл седмично и след три седмици се обърнах към CNB. Възстановяването на сумата дойде, без никакъв отговор от нито един от тях, случайно един ден. Тук беше много по-бързо.
Три седмици всъщност не са чак толкова лоши.
Редактирано
Автоматичен превод:
jimmi88
Златен
swolecanuck
преди 10 месеца
It was three weeks for me. I sent them one email a week and after three weeks escalated to the CNB. A refund came without any reply from either of them randomly one day.
Автоматичен превод:
преди 10 месеца
Радвам се, че постигнахте правилния резултат, просто съм объркан защо другите не получават същото лечение, но вероятно това е свързано с размера на загубите.
Автоматичен превод:
swolecanuck
jimmi88
Сребърен
jimmi88
преди 10 месеца
Вероятно, знам, че други хора се опитват да си възстановят десетки хиляди, аз се стремях само към около 1000.
Автоматичен превод:
Mega1983
Ray2212
Бронзов
Ray2212
преди 10 месеца
Искам да знам и за KONGIRA
Автоматичен превод:
Mega1983
Player0007
Бронзов
Player0007
преди 10 месеца
Проверих и Payacctopup не е собственост на Nuvei.
Автоматичен превод:
Mega1983
Praky
Бронзов
Praky
преди 10 месеца
Също така се интересувам да намеря повече информация за Payacctopup. Видях коментари, че е Nuvei, но проверих и не е свързано с тази компания Nuvei.
Автоматичен превод:
Mega1983
Player0007
Бронзов
Player0007
преди 10 месеца
Също така ми е интересно да разбера кой е Payacctopup. Все пак проверих и Payacctopup не е свързан с Payaut и Nuvei, това е различна компания.
Автоматичен превод:
Player0007
Mega1983
Диамантен
Mega1983
преди 10 месеца
те са 100%
Автоматичен превод:
Mega1983
LizzieCG
Бронзов
LizzieCG
преди 10 месеца
Първоначално бях подведен, че плащанията ми са извършени в Nuvei, защото те имат връзка с Payaut, но разбрах, че не е свързано с Payacctopup, а е различна компания. Изпратих съобщения и до поддръжката на Nuvei, те провериха активността ми и потвърдиха, че плащанията не се обработват чрез тях. Планирам да отида в банката си, за да поискам сторниране на плащането, най-вероятно ще видят кой е обработил плащането. Ще ви държа в течение.
Автоматичен превод:
Mega1983
Player0007
Бронзов
Player0007
преди 10 месеца
Как мога да съм сигурен, не виждам името им в банковото си извлечение (поне не е написано Nuvei). Можете ли да ми покажете как е изглеждало във вашето?
Автоматичен превод:
Player0007
Mega1983
Диамантен
Mega1983
преди 10 месеца
Изплащане
Payacctopup, Лондон, 9HT
Автоматичен превод:
Rt2001
Сребърен
преди 10 месеца
Току-що получих този имейл, така че смятаме ли, че съм близо до възстановяване на сумата с Readiverse?