Здравей,
Виждам колко емоционална е тази ситуация за теб и изобщо не го отхвърлям. Но, моля те, разбере този важен момент:
Не знам подробностите за вашата жалба, нито резултата, който сте получили. Не съм част от екипа по жалбите и не съм запознат с никакви доказателства, които са били разгледани. Това означава, че не мога да защитавам или обяснявам нищо конкретно тук.
Ако искаш да продължиш да обсъждаме това с мен тук във форума, наистина трябва да бъдеш по-конкретен относно това какво точно се е случило и с коя част от решението не си съгласен. И моля те, направи го, без да ни наричаш измамници или партньори на нещо незаконно, защото това само изгражда стена между нас и прави всеки разговор невъзможен.
В момента имам чувството, че очакваш да оправдая нещо, за което нямам никаква представа, и това не води до нищо добро за нито един от нас. Ние сме двама души, които разговарят. Единият се опитва да разбере ситуацията, а другият е наранен и ядосан. Разбирам това. Но можем да продължим напред само ако си говорим, а не един на друг.
Ако искате да обясните какво точно смятате за несправедливо, тук съм да ви изслушам. Ако единствената цел е да ни атакуват, тогава няма какво полезно да добавя.
Автоматичен превод: