преди 3 години

Доставчикът на хостинг на Playzax Casino е Namecheap Inc:
https://who.is/whois/playzax.com
https://www.namecheap.com/domains/registration/results/?domain=playzax
ОтговорЦитат1
Доставчикът на хостинг на Playzax Casino е Namecheap Inc:
https://who.is/whois/playzax.com
https://www.namecheap.com/domains/registration/results/?domain=playzax
Току-що се свързах с хостинг доставчика на Playzax Casino ( Namecheap Inc ), за да взема подходящите решения по въпроса, с надеждата, че същият ще сътрудничи на автора, така че казиното да извърши плащането, обещано преди повече от два месеца, както е публикувано в отрицателно затворената жалба към вас.

Писах на доставчика на уеб хостинг Namecheap Inc, който хоства казиното Playzax, и за информация също на GCB, секретариата на Министерството на финансите и правителството на Кюрасао (GCA), в случай че казиното продължи да не изпълнява плащането, ще се намеся адвокатската кантора на Willemstad SBGOK Association:




...
Писах на доставчика на уеб хостинг Namecheap Inc, който хоства казиното Playzax, и за информация също на GCB, секретариата на Министерството на финансите и правителството на Кюрасао (GCA), в случай че казиното продължи да не изпълнява плащането, ще се намеся адвокатската кантора на Willemstad SBGOK Association:




...
I wrote to the web hosting provider Namecheap Inc which hosts the Playzax casino and for information also to the GCB, secretariat of the Ministry of Finance and the Government of Curacao (GCA), in case the casino continues not to honor the payment I will intervene the law firm of Willemstad SBGOK Association:




...
Ho scritto al web hosting provider Namecheap Inc che ospita il casinò Playzax e per conoscenza anche alla GCB, segreteria del Ministero delle Finanze ed al Governo di Curacao (GCA), in caso il casinò continui a non onorare il pagamento farò intervenire lo studio legale dell'Associazione SBGOK di Willemstad:




...
Току-що изпратих известие да се съобразя и с STERINVEST SE или този, който направи първото авансово плащане от името на PLYZAX CASINO' (тази компания също направи плащания от името на CASINO INTENSE), призовавайки го да плати остатъка от все още наличната сума. в затворената игрална сметка.
Оказва се, че Playzax Casino (домакин от Namecheap Inc) е управлявано от Tic Tac Toe BV до 2021 г., което е част от Carambola SRO Group (Чехия). Към днешна дата не е известно кой всъщност го управлява, предполагам, че това управление е преминало неофициално към Casino Intense през 2021 г. чрез чешката компания Sterinvest SE, която е част от групата Sterplay Holding Ltd, която също е извършвала плащания до 2022 г. и впоследствие в края от същата година на Tinietech Holding BV за управление и на Ketano Holding Ltd (Кипър) за плащания.
Това е доста впечатляващо разследване, смятам, че го споменавам, но би било добре да поставим всякакви подкрепящи доказателства на нашия екип за данни:
Те знаят колко е трудно да се намери истинският собственик. 🤔
Благодаря ти, Натав.
Друга оферта за Playzax Casinò è sotto Carambola SRO:
„Кой обработва плащанията за тази платформа за хазарт?
Плащанията в казината Tic Tac Toe се обработват от Carambola sro, регистрационен номер 08493367, адрес: Kaprova 42/14, Прага, Чешка република.":

Inoltre la Camera di Commercio di Curacao mi ha confermato tramite email che la Tic Tac Toe BV è stata cancellatate nel 2021:

PLAYZAX CASINO Е СОБСТВЕНОСТ НА CARAMBOLA SRO , междувременно лицензите, които те обявиха за валидни, изчезнаха от сайта, оставяйки регистрационния номер в Търговската камара на Кюрасао, който изглежда е спрян от 2021 г., по-долу е другият сайт, където можете може да проследи имота:
https://www.freeplayzaxgame.com/it/
https://www.freeplayzaxgame.com/de/

Можете ли да ми изпратите имейл адреса на компанията за слепи, която се управлява от известен 81-годишен израелец ХАНАН ХЕКТОР СТИЛМАН (източник извлечен от Търговската камара на Чешката република). Благодаря ти.
ВНИМАНИЕ - ЛИНКЪТ НА САЙТА, СВЪРЗАН КЪМ КАЗИНОТО https://www.playzax-real.com/en/ УПРАВЛЯВАН ДО СКОРО ОТ PENNYTECH HOLDING BV ВМЕСТО ЖЕНСКИЯ TIC TAC TOE BV Е ИЗЧЕЗНАЛ И ВИЕ СТЕ ПРЕНАСОЧЕН КЪМ НОВ КАЗИНО НАРЕЧЕНО ATLANTIS SLOTS (СЪЩОТО УПРАВЛЕНИЕ)!
Здравей Натав,
благодаря ви много, че споделихте своите прозрения. Ние ще проучим и ще го актуализираме на нашия сайт възможно най-скоро.
Здравей Йозеф,
Писах директно на Gaming Curacao, но те останаха глухи. Имам баланс от приблизително 2600,00 евро в игралната сметка, открита в Playzax Casino, която те не искат да ликвидират въпреки обещанията си, направени в жалбата, която все още е висяща. GC казва, че Pennytech Holding BV няма нищо общо със сайта, който доскоро работеше, т.е. www.playzax-games.com/en/contact/ , но фактите говорят сами за себе си:





Здравей Йозеф,
Писах директно на Gaming Curacao, но те останаха глухи. Имам баланс от приблизително 2600,00 евро в игралната сметка, открита в Playzax Casino, която те не искат да ликвидират въпреки обещанията си, направени в жалбата, която все още е висяща. GC казва, че Pennytech Holding BV няма нищо общо със сайта, който доскоро работеше, т.е. www.playzax-games.com/en/contact/ , но фактите говорят сами за себе си:





Hi Jozef,
I wrote directly to Gaming Curacao but they turn a deaf ear. I have a balance of approximately 2,600.00 euros in the gaming account opened at Playzax Casino which they do not want to liquidate despite their promises made in the complaint which is still pending. GC says that Pennytech Holding BV has nothing to do with the site that until recently was operational i.e. www.playzax-games.com/en/contact/ but the facts speak for themselves:





Ciao Jozef,
ho scritto direttamente alla Gaming Curacao ma fanno orecchie da mercante. Io ho un saldo di circa euro 2.600,00 nel conto gioco aperto presso Playzax Casinò che non vogliono liquidare nonostante le loro promesse fatte nel reclamo che è ancora pendente. La GC dice che la Pennytech Holding BV non ha niente a che fare con il sito che fino a poco tempo fa era operativo ovvero www.playzax-games.com/en/contact/ ma i fatti parlano chiaro:





Странното нещо, което забелязах от началото на годината е, че платих 3850 евро за по-малко от месец... но слотовете имат RTP нула... изглежда малко вероятно... парите обратно се поглъщат ... Мисля само да закрия двата акаунта на Cazino и Atlantis Slot...имам всички документирани депозити и много малко тегления...за една година ще съм платил 50 000 и ще съм изтеглил 5...според мен те са измамни сайтове
Радка попита дали написаното от теб е за PlayZax казино, защото си го пуснал в темата за PlayZax casino.
Вие обаче описвате две други казина, така че това е доста добър въпрос, защото ако имате преживявания, които описвате за други казина, би било най-добре да го напишете в темите, които принадлежат към тях. 🙂
Що се отнася до RTP, не е задължително да е фалшив, ако кажете, че сте печелили там преди. Казиното винаги има предимство пред играча, който обикновено губи парите си там. 🙁
Безплатни професионални обучителни курсове за служители на онлайн казина. Показват най-добрите практики в индустрията, подобряват изживяването на играчите и демонстрират честния подход към хазарта
Инициатива, която започнахме с целта да създадем глобална система за самоизключване. Тя ще позволява на уязвимите играчите да блокират достъпа си до всички варианти за онлайн хазарт.
Casino.guru е независим източник на информация, свързана с онлайн казината и онлайн казино игрите. Казино Гуру не се управлява от някой хазартен оператор или друга институция. Всички ревюта и съвети са създадени по честен начин, според най-добрите познания и преценката на членовете на нашия независим екип от експерти; въпреки това те са само с информативна цел и не бива да се тълкуват или да се разчита на тях като правен съвет. Винаги трябва да сте сигурни, че покривате всички регулаторни изисквания, преди да играете в което и да е казино.
Проверете входящите си писма и кликнете на линка, който сме изпратили:
[email protected]
Линкът ще изтече след 72 часа.
Проверете вашите папки "Спам" или "Промоции" или натиснете бутона по-долу.
Потвърдителният имейл е изпратен отново.
Проверете входящите си писма и кликнете на линка, който сме изпратили: [email protected]
Линкът ще изтече след 72 часа.
Проверете вашите папки "Спам" или "Промоции" или натиснете бутона по-долу.
Потвърдителният имейл е изпратен отново.
Скоро ще бъдете пренасочени към уебсайта на казиното. Моля, изчакайте. Ако използвате софтуер за блокиране на реклами, моля вижте неговите настройки.