НачалоФорумКазинаИзпълнение на Pokerstars. Очевидно плащането не е доброволно

Изпълнение на Pokerstars. Очевидно плащането не е доброволно (страница 124)

535 966 преглеждания 2 683 отговора |
преди 4 години
|
1...123 124 125...135
Добавете пост
justus99
преди 7 месеца

Добре, тогава ще поясня твърдението си: ако имате правно обвързващо решение срещу BIG Player, няма причина за споразумение 😀

Автоматичен превод:
HugoH
преди 7 месеца

Не, всъщност не, но само средствата, депозирани в тези банки, вече се изпълняват. Всички останали никога повече няма да могат да видят парите поради несъстоятелност.

Автоматичен превод:
преди 7 месеца

Типико предлага обезщетение от xx.xxx € като обезщетение за моите загуби!

Здравей

На 30 април 2025 г. подадох примерно искане за разкриване на данни до Bet365 и Tipico. То се отнася само за спортни залози.

Оттогава насам просто се въртя в кръг с Bet365. Карат ме да чакам и постоянно трябва да проверявам самоличността си и т.н.

Tipico ми направиха предложение за споразумение с плащане по добра воля от xx.xxx €, за да се постигне извънсъдебно споразумение. Бих искал/а да направя контраоферта. Каква сума би била разумна? Tipico все още не са ми предоставили информацията ми, така че не знам каква е общата ми загуба. Някой имал ли е подобен опит с Tipico? Какъв % от загубата е плащане по добра воля като това? Нямам абсолютно никаква представа колко пари съм загубил/а. Ако Tipico ми предложи xx.xxx евро като плащане по добра воля по собствено желание, това вече е основа за моето контраофертно предложение. В имейла Tipico ми написаха, че считат извънсъдебното споразумение за разумно в моя конкретен случай и че не искат да ме загубят като клиент. Не знам дали Tipico ще приеме моето контраофертно предложение от xxxxx € или не. Моля, дайте ми съвет. Каква би била реалистичната сума, която да направя като контраоферта? Ако някой вече е имал подобен опит с Tipico, ще бъда много благодарен/а за конструктивен съвет.

Редактирано
Автоматичен превод:
преди 7 месеца

Бих ви посъветвал да изтриете сумата тук. Най-добре е да проверите онлайн банкирането си или, ако е необходимо, да поискате извлечения от банката си. Те обикновено предлагат само 5-10% от сумата на щетата. Не се стресирайте и не го приемайте твърде бързо. А и фактът, че правят нещо подобно, говори всичко.

Редактирано
Автоматичен превод:
Zando1
преди 7 месеца

Утре ще направя контраоферта, пет пъти по-голяма сума. Ако Типико я приеме, ще приема споразумението. В противен случай ще предприема съдебни действия. Има ли някой тук във форума, който е имал подобно преживяване?

Автоматичен превод:
delihuseyin831
преди 7 месеца

Така че, започнете със 70%. Между 50-60% би било добре, ако не знаете колко сте загубили. Но както каза колегата ми, 5-10% определено съставляват най-малката част от загубите ви. Ако не искате да чакате или да изчакате GDPR да влезе в сила и не искате да проверявате кредитните си карти или сметката си, няма да можете да докажете колко всъщност сте загубили. Това няма да се получи добре в съда, защото съдията определено ще ви попита дали имате някакви касови бележки. Така че отделете време и прегледайте всичко, и мисля, че GDPR трябва да е налице не по-късно от 30 дни след подаване на заявлението, в противен случай можете да ги съдите за това, обикновено за минимум 4000 евро.

Успех на теб.

Автоматичен превод:
abelinglaekamp
преди 7 месеца

В момента Tipico играят покер... дадоха ми едноседмичен срок да подпиша предложението за споразумение и ми обясниха, че ще изляза с контрапредложение. GDPR е много изчерпателен и извличането на всичко би отнело много време, така че удължиха срока с два месеца. Законно им е позволено да го направят.

Трябва да направя контраоферта, без да съм виждал GDPR. Затова би било много полезно, ако някой може да ми даде приблизителна представа. TIPICO пише в имейла, че особено в моя случай си струва да се постигне извънсъдебно споразумение и посочва цена от 10 000. Какво трябва да направя?

Автоматичен превод:
преди 7 месеца

Както казах, имате една седмица, за да уредите всичко. Потърсете в онлайн банкирането си за tipico; може би ще можете да получите разбивка от банката. Обърнете внимание на депозита минус тегленето. Да предположим, че ще ви предложат само малка част от това.

Редактирано
Автоматичен превод:
преди 7 месеца

Здравейте - чувал съм, че Pstars предлага сравнителни оферти, но не мога да повярвам. Някой знае ли повече или по-добра информация? Благодаря!

Автоматичен превод:
rapsi123
преди 7 месеца

Само в Германия

Автоматичен превод:
rapsi123
преди 7 месеца

25% ги предлагат, но не повече.

Автоматичен превод:
abelinglaekamp
преди 7 месеца

50-60% от нещо е ок? 😀

Безсмислено е да се раздават произволни проценти. Би било логично първо да изчакаме и да видим колко високи са загубите; те имат 30 дни да направят това. Не бих приел или отхвърлил нищо преди това.

Автоматичен превод:
преди 7 месеца

Работата е там, че двамата по-горе дори не знаят колко високи са загубите, докато не видят/получат списъка с транзакциите. Следователно, трябва да съберете миналите си депозити възможно най-добре. Но не очаквайте оферти за повече от 30% от загубата. Освен това, трябва да помислите защо доставчиците правят това. Това е просто игра на времето. Така че, запазете спокойствие и настоявайте за списъка, а ако е необходимо, заведете дело.

Автоматичен превод:
преди 7 месеца

Бих искал да добавя следното.

Преди 2021 г., така наречените клиентски карти/магазинни карти на Tipico бяха свързани с онлайн акаунта. Депозитите и тегленията се извършваха в магазина, но можеше да се играе онлайн, използвайки вашия смартфон.

След като лицензът беше валиден, т.е. след октомври 2020 г., максималният лимит на Lugas не се спазваше в моя случай и можех да залагам повече от разрешените 1000 евро както онлайн, така и офлайн, т.е. в магазините, с моята клиентска карта. В нито един момент не е имало преглед на финансите ми, който да оправдае увеличение на лимита.

Следователно, мога само грубо да преценя загубите, които съм понесла до момента. Вече поисках информация в съответствие с GDPR. Поради големия обем данни, Tipico ми писа, че информацията ще бъде забавена с два месеца.

В тази връзка, Tipico се свързаха с мен по имейл и ми предложиха обезщетение в размер на ××.×××€ за извънсъдебно споразумение. Дадоха ми седмица, за да взема решение. Въпреки че все още не съм получил никаква информация, знам приблизителния размер на загубите си. Написах им, че по принцип бих се интересувал от споразумение, но че предложеното обезщетение по никакъв начин не компенсира несправедливо понесените от мен загуби от залагания.

Дадох им краен срок да ми направят значително по-добра оферта, без да посочват сума, и ако сумата е правилна, ще се споразумея с тях извънсъдебно.

Ако не ме удовлетворят, ще изчакам информацията и ще предприема съдебни действия, независимо колко време ще отнеме. Ще доведа делото до присъда и няма да сключвам никакви допълнителни споразумения.

Ще покрия разходите сам, без никакво финансиране.

Автоматичен превод:
Gluecksfuss
преди 7 месеца

Само в Германия

Автоматичен превод:
преди 7 месеца
Автоматичен превод:
преди 7 месеца

Ново видео от адвокатска кантора Staudt

https://youtu.be/00T9nHXC4o0?si=7WQn19c08SYb9nMo

Автоматичен превод:
HugoH
преди 7 месеца

Казах ти... ликвидациите...

Автоматичен превод:
преди 7 месеца

Не може ли да е толкова лесно да смениш компанията и да ти се размине? Не мога да си представя, че е толкова просто, колкото и да се старая. Въпросът трябва да се зададе: какво се случи с активите и парите? Особено след като Bet365 е част от групата bet365.

Вместо това очаквам скоро да започнат да предлагат обезщетения на ищците. Сумата, както и всичко останало, разбира се, е неясно.

Автоматичен превод:
преди 7 месеца

Нещата все още изглеждат доста зле за PokerStars в момента. В Австрия нищо не се сравнява, а екзекуциите са безполезни. Можете да си го окачите на стената.

Автоматичен превод:
1...123 124 125...135
Отидете на страницаот 135 страници

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини