НачалоФорумКазинаHellSpin Casino - обща дискусия

HellSpin Casino - обща дискусия (страница 5)

26 948 преглеждания 82 отговора |
преди 4 години
|
1...4 5
Добавете пост
sam_i
преди 4 седмици
gbbg

Тук се преплитат доста различни въпроси, така че мисля, че си струва да се отдели това, което всъщност можем да проверим, от направените заключения.

Един момент, който проверих от наша страна: HellSpin в момента е регистрирана под името LUFILIGHT LTD с проверен лиценз на Kahnawake, а официалният регистър на Kahnawake също посочва hellspin.com под тази компания. Така че не бих казал, че HellSpin изобщо няма лиценз.

Това, което все още не е ясно и е по-подходящо за вашия индивидуален случай, е кое юридическо лице и юрисдикция всъщност са покривали вашия акаунт. Ако Kahnawake вече ви е казал, че вашият акаунт не попада под тяхната юрисдикция, мога да разбера защо се опитвате да получите ясен отговор по този въпрос от казиното.

Ако имате скрийншотове, показващи информацията за лиценза на Кюрасао, която се е показвала, когато сте играли, или пренасочванията към различните домейни на HellSpin, определено ги запазете. В същото време не бих стигнал дотам, че да наричам това пране на пари или да казвам, че целият договор е автоматично невалиден. Плащане, преминаващо през отделна кипърска компания или платежен процесор, само по себе си не доказва това и това също биха били правни заключения, които не сме в позиция да правим тук.

Относно отзивите, ако забележите конкретни подозрителни потребителски отзиви тук, в Casino Guru, можете да ги посочите и ние ще ги разгледаме. Ние вече се опитваме да филтрираме отзиви, които не са автентични, а потребителските отзиви не влияят на индекса за безопасност на казиното. Отзивите, публикувани в AskGamblers, разбира се, биха били нещо, което техният екип трябва да модерира.

Частта от вашия случай, която всъщност бих искал да изясня, е закриването на акаунта. За постоянно ли е затворен акаунтът ви поради проблем с хазарта или самоизключване, или това е нормално окончателно закриване на акаунт по друга причина?

Ако е било свързано с хазарт и казиното по-късно е отворило отново акаунта въпреки това, това би било много по-уместен момент за нас, отколкото някои от по-широките обвинения, които споменахте.

Автоматичен превод:
преди 3 седмици
debggb

Вече не играя в Hellspin, това е най-големият боклук, който съществува... моля, изчезнете!

Автоматичен превод:
Jaroslav
преди 1 седмица
gbbg

Здравейте. Знам, че hellspin.com има лиценз за Kahnawake, но това е без значение, защото очевидно не попадам под тази юрисдикция. Когато отида на уебсайта hellspin.com, той ме пренасочва към hellspin222.com и няма лого на лиценза в долната част на страницата, нито информация за лиценз или юридическо лице никъде в общите условия, а на началната страница се показва лиценз на Кюрасао, а НЕ в общите условия, а именно: Hellspin Operations NV, Scharlooweg 39, Willemstad, Curaçao, под лиценз CGA/CGCB OGL/2024/2419/1067.


Опитах се да пиша на казино Hellspin няколко пъти, питайки под коя юрисдикция е акаунтът ми и какво е тяхното юридическо лице, но никога не получих отговор. Писах и на Techoptions (CY), но никога не получих отговор. Това е очевидно, че е нелицензирано казино, което предоставя подвеждаща информация относно процедурите за закриване на акаунти, лиценза за хазарт и т.н. Това е очевидно пране на пари - прехвърляне на пари от европейски играчи към офшорно казино, чието юридическо лице никой не знае, нито на кой търговец са платени парите ми, освен на тази група Techoptions (CY) в Кипър, която изглежда е платежен процесор.


Проверката в официалния регистър на лицензиантите на Кюрасао показва, че този лиценз не съществува, независимо от това, което са написали на първа страница.


След това всичките ми пари отидоха в компания, наречена Techoptions (CY) group в Кипър, и никъде на този уебсайт hellspin.com не се споменава тази компания.


Да, изпратих им съобщение, в което исках да затворя акаунта си за постоянно и НИКОГА повече да го отварям, като в същото съобщение споменах, че губя много, дори по 1000 евро на ден. След това на техния уебсайт пише следното за закриването на акаунти:

- „Мога ли да реактивирам затворен/блокиран акаунт?"

Зависи. Ако акаунтът ви е бил блокиран автоматично, той може да бъде активиран отново, след като бъде отблокиран. Ако обаче лично сте поискали акаунтът ви да бъде затворен (например чрез самоизключване), той не може да бъде активиран отново.


Така че, следвах указанията, намерени на техния уебсайт, но те все още игнорираха молбата ми и отвориха отново акаунта ми... а сега игнорират това и дори не отговарят на никакви съобщения, без да разкриват кои са, какъв е лицензът, под който е акаунтът ми (ако има такъв) и юридическото лице или компания, така че е явна измама. Между другото, всичко това е незаконно да се вземат пари от европейски играчи чрез компания в Кипър, а след това да нямам лиценз за хазарт, покриващ акаунта ми, и да изпращам парите кой знае къде в чужбина.


Също така, когато за първи път се регистрирах в това казино, това беше на уебсайта hellwinz.net и това казино, което е същото като hellspin.com, има естонски лиценз за хазарт. Как е възможно да се присъединя към това казино чрез този домейн и след това да бъда прехвърлен към други домейни като hellspin.com, hellspin666.com и hellspin222.com? Това също е силно незаконно, като се имат предвид законите за GDPR, където данни са били прехвърляни към други юридически лица. Същият проблем видях в тази дискусия, точно същото нещо на име „drgabber" коментира по този въпрос. Той се присъедини към hellwinz.net, но беше пренасочен към hellspin.com и тези други огледални домейни, предназначени да заобикалят правителствени блокировки и да приемат депозити незаконно.


Това също е обезпокоително, защото другият има европейски лиценз от Естония, което означава печалби без данъци, а за другите домейни дори не знаем кои са, тъй като в Условията не се споменава никаква компания и тези измамници не отговарят на никакви съобщения относно това.


Само това би трябвало да ми върне всичките пари, защото не съм играл там, където се регистрирах - hellwinz.net, компанията, наречена „ Spaceship Technologies OÜ" с естонски лиценз за хазарт, и си мислех, че играя там през цялото това време, а парите ми са отишли ​​в съвсем различна компания, наречена techoptions (CY) group в Кипър, и никъде не се споменава за нея в hellspin222.com или който и да е от домейните, свързани с тази компания.


Опитах се да се свържа с това казино чрез процедурата за жалби тук, но ми беше отказано. Тези казина знаят това и просто игнорират всяко съобщение. Сега вие рекламирате явни измамници и мошеници. Това са същите хора, които притежават множество различни казина, като например: ivibet.com, 20bet.com, 22bet.com, hellspin.com, vave casino, Playamo casino и много други.


Бих искал по някакъв начин да установя комуникационен канал с представителите на това казино, да им обясня всичко това и да предоставя необходимата информация, като например юридическо лице и лиценз за моя акаунт, както и защо са прехвърлили всичките ми данни на други юридически лица и компании, което е силно незаконно съгласно GDPR. И защо собствената им политика гласи, че ръчно затвореният акаунт не може да бъде отворен отново, а след това просто отвориха отново моя акаунт, когато казах да го затворя за постоянно и никога повече да не го отварям. Те са тези, които дори не спазват собствените си условия и политика и след това просто ви игнорират напълно.

Автоматичен превод:
sam_i
преди 1 седмица
gbbg

Здравей,

Горе-долу разбирам естеството на публикацията. Бих искал да кажа няколко неща, които биха могли да помогнат или да изяснят евентуални въпроси. Преди всичко, ние не сме юристи, което за съжаление е свързано с отхвърлените жалби. Така че, що се отнася до опасенията относно законността, бих искал да подходя към това от по-практична гледна точка. За казината, насочени към повече държави, е обичайно да има повече лицензи и следователно повече целеви страници за конкретни държави. Особено за офшорните.

Разбирам, че това може да играе роля във въпроса за възстановяването на суми, както и във връзка с регулирането, към което също подхождам от различна гледна точка. Според мен за играчите от вашата страна казиното е равносилно на нелицензирано; току-що намекнахте, че Финландия не попада под канадския надзор.

Що се отнася до нашите открития и отговорите на оплакванията на играчите, това казино не се представи много добре. Не бих казал, че сайтът се рекламира; това е по-скоро предупреждение:

https://casino.guru/hellspin-casino-review

Но не съм сигурен дали това помага, защото изглежда, че се стремите да обсъдите по-конкретни въпроси. Бих искал също да спомена, че не очаквам представителят на казиното да ви отговори в този публичен форум.

Тъй като естеството на заявката за обиколка или въпросите изглежда се основава на правни основания, предлагам да ги обсъдите с адвокат, специализиран в международни хазартни ситуации.

Автоматичен превод:
1...4 5

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си
PP push gates2500
Споделете печалбите си от слот игри на Pragmatic Play и получете още един шанс да спечелите с Казино Гуру!

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини