Моят четирикрак най-добър приятел.
Отглеждах го за приятел на семейството си (чието куче имаше 12 кученца!) близо до края на октомври и живеех с майка ми (която никога не е била домашен любимец и вече се грижи за 2 котки; едната от които трябваше да бъдете мои братя, но...знаете как става), който абсолютно НЕ искаше още една уста за ани, която да храни. Всички се влюбихме в него и привързаността ми растеше всеки ден.
В онази Бъдни вечер бяхме домакини на малък празник и аз гледах как майка ми се смее и се смее, държейки кученцето на гърдите си, докато той развълнувано и игриво я ближеше по лицето. Без да погледне, тя спря и каза: „Искаш ли кученце за Коледа, Шона?"
8 години по-късно не можех да си представя живота си без него.
Най-добрият подарък, който някога съм получавал.
My Four-Legged Best Friend.
I was fostering him for a friend of mine's family (whose dog had 12 puppies!) near the end of October and living with my Mom (who has never been a pet person and already taking care of 2 cats; one of which was supposed to be my brothers' but...you know how that goes) who absolutely did NOT want another ani-mouth to feed. We all fell in love with him and my attachment was growing on a daily.
That Christmas Eve, we were hosting a little celebration and I was watching as my mom laughed and laughed, holding the puppy on her chest while he excitedly and playfully licked at her face. Without looking over she stopped and said "You want a puppy for Christmas, Shawna?"
8 years later, I couldn't imagine my life without him.
By far the best present I have ever gotten.
Автоматичен превод: