НачалоФорумСъстезания#148 Mermaid’s Treasure Trove - дискусия

#148 Mermaid’s Treasure Trove - дискусия (страница 3)

5 637 преглеждания 81 отговора |
преди 3 месеца
|
12 3 45
Добавете пост
преди 3 месеца

Добра игра е. Веднъж си взех FS, който плащаше 3.60 долара. Игрите са смесица между Fire Portal и Fruit Party, ако сте запознати с тези игри и ги харесвате, ще ви хареса и тази.

Автоматичен превод:
преди 3 месеца
espidiwelidi изтри публикацията
преди 3 месеца

Е, кой? Този турнир е безплатен за всички. Какво се случи, моля?

Автоматичен превод:
ThirdEyeBrown
преди 3 месеца

Разбира се, разчитаме на възможностите на доставчиците на игри. Опасявам се, че не всички работят до късно вечерта.

Въпреки това, работи. Продължете и го опитайте. Успех!

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Добра игра е. Веднъж си взех FS, който плащаше 3.60 долара. Игрите са смесица между Fire Portal и Fruit Party, ако сте запознати с тези игри и ги харесвате, ще ви хареса и тази.

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Здравей, радвам се, че ти харесва. Най-често срещаните коментари показват, че не са задействани никакви функции; бихте ли ми помогнали с това: „Веднъж получих FS, който плащаше 3,60."

Доколкото мога да кажа, залогът е фиксиран за турнирите; следователно вероятно съм сгрешил. 🙂

Много благодаря.

Автоматичен превод:
Radka
преди 3 месеца

Извинете, FS = Безплатни завъртания. Успях да използвам една функция във всички налични завъртания и тя ми донесе $3.60.

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Не работи отново

Автоматичен превод:
posterthomas215
преди 3 месеца

Хей. Благодаря, че забеляза.

Вече се свързах с Юрай и той ме увери, че работят по въпроса и скоро всичко би трябвало да е наред.

Благодаря и на теб за търпението.

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Най голямата измама е този турнир то просто те отвращава от празни врътки и така на прагматик никога не бих играл с реални средства като виждам как брутално ти дава всяка една празна врътка

Публикация на Mp88 бе скрита
Причина: Неприемлив език
преди 3 месеца

не мога да го стартирам също, за съжаление

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Най голямата измама е този турнир то просто те отвращава от празни врътки и така на прагматик никога не бих играл с реални средства като виждам как брутално ти дава всяка една празна врътка

преди 3 месеца

Скъпи, поведението ти говори доста за нездравословните ти хазартни навици. Може би ако се замислиш, ще разбереш, че всъщност не става въпрос за турнира, а за играта. Във всеки случай, ако не можеш да понесеш загуба в безплатен режим, моля те, намери си ново хоби.

Разбирам, че загубата е разочароваща, но честно казано, ако прочетете отзиви за PP игри, ще видите, че тяхната волатилност е само за силен стомах. Предлагам ви да се успокоите и да мислите за хазарта като за официален начин за умишлена загуба на пари.

Бъдете здрави, моля ви.

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

не мога да го стартирам също, за съжаление

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Здравейте, би трябвало да е функционално отново. Надявам се този път да издържи.

Успех с побеждаването на резултатите!

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Извинете, FS = Безплатни завъртания. Успях да използвам една функция във всички налични завъртания и тя ми донесе $3.60.

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Аха, значи числото всъщност беше спечелената сума. Благодаря.

Ако мога да бъда честен, доста съм свикнал с това благодарение на редовните PP състезания, които провеждаме във форума. За да се класирате, трябва да заложите поне €0.1 и да управлявате минимум 30 пъти спечелената сума. Почти всеки играч се нуждае от FS и респинове, за да постигне това. 🙂

Проверете сами в секцията за състезания 👈

Според мен, тези игри не са подходящи за по-малки фондове и малки залози. Волатилността е убиецът тук. Е, поне за мен и няколко колеги.

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

file Това виждам, когато е маркирано

Автоматичен превод:
BMooreSF415
преди 3 месеца

Чувствайте се свободни да използвате VPN, ако желаете. 😉

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Спечелих последния турнир и НЕ ПОЛУЧИХ НАГРАДАТА от 380 долара..... и ти ли си измамник?

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Русалки, риби, съкровища - изглежда готино

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Темата за океана можеше да бъде проучена с по-интересни изображения.

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Спечелих последния турнир и НЕ ПОЛУЧИХ НАГРАДАТА от 380 долара..... и ти ли си измамник?

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Виждам го, да.

Не се притеснявайте и проверявайте имейла си редовно. Юрай ще се свърже с вас с имейла за потвърждение.

Редактирано
Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Какъв съсипан слот е това.

Автоматичен превод:
12 3 45

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини