НачалоФорумСъстезания#148 Mermaid’s Treasure Trove - дискусия
5 629 преглеждания 81 отговора |
преди 3 месеца
|
1 2...5
Добавете пост
преди 3 месеца
Тук можете да говорите за всичко, което е свързано с #148 Mermaid’s Treasure Trove.
преди 3 месеца

Интересен дизайн

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Това е слот с известен потенциал, така че залагайте пестеливо.

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Доста скучно

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Готино, с океанска тематика

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Защо мога да залагам само 1,00 евро?

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Нетно, 250 завъртания Без функция

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Много хубава игра, харесва ми темата 🥰

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Няма никакъв FS след 250 завъртания, да 😂😂😂

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

file

Защо игрите не се зареждат? На тази страница съм от повече от 10 минути и екранът ми все още изглежда така. Първо пробвах другата игра Bonanza sweets и тя прави абсолютно същото. Моля, дайте ми някакъв напреднал съвет. Вече пробвах всички основни неща, като например изчистване на кеша на данните........и т.н.

Имам пълни ленти от 5G услуга и браузърът ми е актуален.

Автоматичен превод:
J3ssi3ka24
преди 3 месеца

Това е технически проблем. Случва ми се няколко пъти. Върнете се друг ден или след няколко часа и ще работи добре. Успех.

Автоматичен превод:
mia81
преди 3 месеца

1 евро е горната граница – можете да заложите по-малко, но не повече.

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Гуру. В игрите наградите, които давате, са например, аз спечелих една от 50, и то чрез рамка, никога не купувам от Amazon и ако исках, трябваше да проверя, минимум 300, по-добре да ги загубих, надявам се да можете да ги промените

Автоматичен превод:
Isevald3x
преди 3 месеца

О, благодаря за коментара. Нямаше ли друга опция за получаване на награда? Аз също не използвам Amazon, така че е най-добре да спра да участвам, предполагам.

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Не мога да заредя играта тук

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Гуру. В игрите наградите, които давате, са например, аз спечелих една от 50, и то чрез рамка, никога не купувам от Amazon и ако исках, трябваше да проверя, минимум 300, по-добре да ги загубих, надявам се да можете да ги промените

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

За съжаление, не можем да направим много по въпроса. Зависи от доставчика на играта, нали знаете.

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Не мога да заредя играта тук

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Може би „бисквитки"? Опитайте да почистите компютъра си и дори да използвате прозореца „инкогнито".

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

file Все още показва технически проблеми. Ще опитам отново утре.

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

И аз не мога да вляза... Опитах преди няколко часа и отново току-що, но съобщението на екрана ми е „Изглежда, че не сте влезли." ... когато очевидно съм влязъл.

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Добър вечер.

Не мога да играя тази игра!!!

„Изглежда, че не сте влезли." ...въпреки че е ясно, че съм влезли.

Изчистих бисквитките на компютъра си и използвах прозореца „инкогнито", но и той не ми позволява!!! file

Автоматичен превод:
1 2...5

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини