Можеш да ги пробваш, но честно казано не бих си правил труда, най-добре е просто да ги докладваш. Свързал съм се с тях над 50 пъти, няма отговор, дори съм се свързал с техните служители, няма отговор. Ако имаш нещо общо с това, кажи ми.
Да, това е Elegro, има трета страна, която обработва плащанията, свързах се с тях и те не направиха нищо. Банката ми също каза, че NIKO TPF ги е прехвърлил като транзакции в брой, така че няма начин за обратно плащане.
От Monzo ми казаха, че ще ми закрият акаунта след 2 месеца, предполагам, че заради повдигнати плащания, но не са се справили добре с тях и ще заведа въпроса с омбудсманите, тъй като Monzo наистина са объркали някои неща. Може ли някой да ме посъветва дали могат да ми сложат маркер CIFAS?
VPN Services Ltd (фирмен номер 12981874), регистрирана в The Toll House, 115 High Street, Smethwick, West Midlands, UK. 945 може да е код за настройка.
Има 2 компании на Escex, които също използват chatgpt за търсене - едната в Щатите, а другата в Бразилия, но информацията за транзакциите ви би трябвало да ви покаже приблизителна представа къде са отишли плащанията в района, или можете да поискате това от банката.
Със сигурност е много малко вероятно банка да наложи CIFA маркер срещу някого в тази ситуация, всичко, което се опитваме да направим, е да си върнем парите от компании/хора по основателни причини?