Знам, знам, че е този уебсайт. Мислех, че някой има по-подробна информация за това кой обработва тези плащания, защото твърдят, че нямат нито една от моите поръчки. 🙂
Автоматичен превод:
kristaasle038
Player0007
Платинен
Player0007
преди 11 месеца
Казаха ми същото. Nikotpf е техният платежен оператор. Но те изобщо не помагат.
Редактирано
Автоматичен превод:
Player0007
kristaasle038
Диамантен
kristaasle038
преди 11 месеца
Ето защо искам да натисна платежния процесор, но уебсайтът не приема поръчки (мисля, че никога не е приемал) и да го съобщя на всеки възможен офис.
Можете ли да ми помогнете и с Payop? Изпратих им няколко имейла, но не ми отговориха.
Автоматичен превод:
Player0007
Danixxx
Диамантен
Danixxx
преди 11 месеца
Изчакайте търпеливо 🙂
Автоматичен превод:
Danixxx
Player0007
Диамантен
Player0007
преди 11 месеца
Просто се страхувам, че няма да си получа парите
Автоматичен превод:
Player0007
Диамантен
преди 11 месеца
Имате ли информация за контакт с фирма от Кипър: GRHD LTD,
плащане на сметка
ТАУФЛ
КРСТСТИ
TRNDBIM
ЛОИМЕД
СМАРТ КРАФТ, ЛАО
улан
visiospero svk
Автоматичен превод:
Danixxx
Player0007
Диамантен
Player0007
преди 11 месеца
Имах успешно сторниране на плащане на Visionpero, но нямам информация за тях, съжалявам, приятелю.
Автоматичен превод:
Danixxx
Диамантен
преди 11 месеца
Pixelium io за всеки
Автоматичен превод:
picapabla14
Сребърен
преди 11 месеца
Как мога да разбера кой доставчик на плащания е използван??
Аз просто виждам това.
Някой има ли информация??
също така някой има ли информация за cnpcto??
Редактирано
Автоматичен превод:
Waldo1984
Диамантен
преди 11 месеца
Така че, според моя опит, FOS са много слаби в своите случаи и наистина не знам как някой е спечелил с тях. 🤔
Имах едно дело, блокирано от хазарт, заради невярно представяне на информация от MCC.
След това имах още един случай, без блокиране, относно невярно представяне на информация от MCC.
Едното дело беше отсъдено не по моя вина, защото нямах посоченото блокиране, а другото дело беше отсъдено не по моя вина, защото блокирането беше включено и банката нямаше начин да определи дали е било хазарт или не, така че защо и в двата случая е добре? За мен решенията са противоречиви, но едва ли е справедлив резултат в светлината на това.