Не, защото използвах имейл адрес, който не съм използвал преди, поради причината, поради която казината, когато за първи път се свързах с mobilumpay преди повече от 7 хиляди месеца, те не отговориха на билетите ми, няма възстановяване на суми.
После, когато чух, че mbmramp също е техен имейл, писах от друг имейл, в случай че отново се озоват без отговор, затова се чудя, че им възстановяват само тези, а не другите.
Автоматичен превод:
Danixxx
Player0007
Диамантен
Player0007
преди 1 година
Току-що ти изпратих имейл
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Danixxx
Диамантен
Danixxx
преди 1 година
Знам, че Дани е пълна евтина вредителка, как изсмукват жертвите си, които трябва да бъдат умъртвени.
Автоматичен превод:
Danixxx
xbigguyxxx
Диамантен
xbigguyxxx
преди 1 година
Имахте ли някакви забавления с Ownrwallet?
Автоматичен превод:
Player0007
Danixxx
Диамантен
Danixxx
преди 1 година
Като проверят сумата, датата и края на картата, те могат да я съпоставят с вашия депозит. След като открият транзакцията, възстановяването на сумата автоматично се връща към първоначалния източник на плащане.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Danixxx
Диамантен
Danixxx
преди 1 година
Никога не съм имал нищо за тях, Дани
Автоматичен превод:
poppyr
Сребърен
преди 1 година
Моля, кажете ми какво казахте, за да ми върнат парите за Mobilum MBMRAMP?? Буквално последният ми шанс да променя живота си. Банката вече си е измила ръцете.
Автоматичен превод:
Danixxx
Thisisbs
Диамантен
Thisisbs
преди 1 година
Здравей, Ownrwallet ме помоли за данните на картата ми и колко време чака, след като изтри всичките ми имейли?
Мога ли да бъда премахнат от тази публикация, моля?
Автоматичен превод:
Player0007
Диамантен
преди 1 година
Можеш ли да спреш да хвърляш боклук тук? Дори кофите за боклук отвън са по-организирани.
Автоматичен превод:
TommyTT
Бронзов
Player0007
преди 1 година
Можеш ли да спреш да хвърляш боклук тук? Дори кофите за боклук отвън са по-организирани.
Can you stop trashing this place? Even the dumpsters outside are more organized.
Автоматичен превод:
преди 1 година
съгласен съм
Автоматичен превод:
Player0007
Диамантен
преди 1 година
Разбира се, нека проточим това завинаги... или може би просто веднъж се съсредоточим върху истинския проблем?
Автоматичен превод:
Waldo1984
Lupin
Диамантен
Lupin
преди 1 година
Странно е, че някой буквално ми изпрати имейл, задавайки всякакви въпроси, опитвайки се да се преструва на теб. Тези каубои ще направят всичко невероятно.
Автоматичен превод:
TommyTT
Бронзов
преди 1 година
Администраторите най-накрая ги спряха
Автоматичен превод:
Salamasalama
Диамантен
TommyTT
преди 1 година
Администраторите най-накрая ги спряха
Admins finally suspended them
Автоматичен превод:
преди 1 година
Да, той ще се върне с друг акаунт и ще започне цялата драма.
Автоматичен превод:
Player0007
TommyTT
Диамантен
TommyTT
преди 1 година
Скоро същите хора ще се появят отново под нови прякори