Какъв е имейл адресът им, моля, и какво им писахте? Ще се радвам да ви компенсирам, тъй като имам много неща с тях.
Автоматичен превод:
mulattis
feedthebirds
Платинен
feedthebirds
преди 11 месеца
Добре, значи това е написано в банковата транзакция, правилно ли ви разбирам?
Имате ли други, от които сте получили възстановени суми?
Автоматичен превод:
wafflefrog
Сребърен
преди 11 месеца
Банката току-що отхвърли едно от моите сторнирани плащания, защото одобрих транзакциите с банковите си кодове. Въпреки че търговецът искаше да възстанови сумата, не можа, защото банката го беше блокирала.
Автоматичен превод:
swolecanuck
Сребърен
преди 11 месеца
Някой знае ли кой е процесорът за плащане?
AmberfinTranslations (Лондон, Великобритания)
Трегейн (Лондон, Великобритания)
ТРЪВЪРС (Лондон, Великобритания)
Определено неверни описания, но ако някой има информация за това с кой платежен процесор са свързани, ще бъде много благодарен.
Автоматичен превод:
kristaasle038
Danixxx
Платинен
Danixxx
преди 11 месеца
Можете ли да ми изпратите, моля?
Автоматичен превод:
Badger23
Платинен
Kelly1234
преди 11 месеца
Мислех, че ZPDG са от фонд?
I thought ZPDG were fundof?
Автоматичен превод:
преди 11 месеца
Може би, но мисля, че този уебсайт препраща към адреса.
Автоматичен превод:
kristaasle038
Платинен
преди 11 месеца
Някой получавал ли е възстановени суми от BigPro?
Автоматичен превод:
Badger23
Badger23
Платинен
Badger23
преди 11 месеца
Явно и двете са верни!
Автоматичен превод:
Player0007
Badger23
Диамантен
Badger23
преди 11 месеца
Извинявам се, предишният ми коментар не беше публикуван в предишната тема. Знам, че уебсайтът е посочен 🙂 baldigame.com, но някой получил ли е отговор или възстановяване на сумата от тях?
Много благодаря за останалото!
Знаете ли коя е уебмозайката? Има много подобни компании.
Редактирано
Автоматичен превод:
Player54321
Сребърен
преди 11 месеца
Хора, правите ли връщане на плащане чрез банката си или се свързвате с обработващия платежния процес/доставчика?
Кой е успял чрез доставчика на плащания и кой?
Трябваше ли да подпишете договор за разкриване на информация, за да ви бъде възстановена сума? Някой получавал ли е възстановяване на суми над 10 000? Много благодаря!
Автоматичен превод:
LizzieCG
Stainton108
Диамантен
Stainton108
преди 11 месеца
Да, Линголум изобщо не отговаря.
Намерих фирмата Bies в полския регистър, но няма информация за контакт.
Автоматичен превод:
SimonP
Сребърен
преди 11 месеца
Някой имал ли е късмет с Тинк? След дълго чакане те на практика казаха, че това не е техен проблем.
Автоматичен превод:
LizzieCG
SimonP
Диамантен
SimonP
преди 11 месеца
Абсолютно същото и за мен. Накараха ме да чакам 30 дни, за да „проучат" и след това на практика ми казаха да продължа напред.
Автоматичен превод:
jimmi88
Златен
преди 11 месеца
Всеки, който банкира с Monzo, при извършване на сторнирания на плащания (които трябва да правим ръчно за всяко едно), какво прави, когато се изисква качване на доказателство за получаване или потвърждение на поръчката?
Автоматичен превод:
SimonP
LizzieCG
Сребърен
LizzieCG
преди 11 месеца
Мисля, че те просто смятат, че са се освободили от техническите подробности. Мисля, че е най-добре да се обърнете към FOS и да ги оставите да решат.
Просто е разочароващо, че никой не поема отговорност и всички се обвиняват, казвайки „ние просто предоставяме техническа помощ" (Tink) или „ние просто управляваме банковата сметка" (Clearbank), въпреки факта, че ако само една от тези страни липсва, това няма да се случи. Просто не мога да повярвам, че Tink са собственост на Visa, които самите не правят нищо.
Само се надявам един ден всички тези бизнеси да се сринат и да си получат заслуженото!
Автоматичен превод:
Hingm001
Сребърен
преди 11 месеца
Някой има ли информация за „Endvr BR"?
Също така имам информация за Skinvalut, но те не отговарят на имейли или съобщения във Facebook (да, имат страница във Facebook)