Всеки, който търси Slimfit, мисля, че това е уебсайтът, тъй като е толкова ужасяващ, че не може да бъде истински бизнес! Свързах се с други Slimfits, които са отговорили и изглеждат оригинални, така че оставя този имейл няколко пъти и без отговор, което според моята книга го прави още по-вероятно.
https://www.slimfitfit.com/
[email protected]
Плюс това, ако някой е играл в някое от казината на Starscream - почти единствената лицензирана група на Kahnawake, която не извършва отговорно геоблокиране, тогава техният процесор е PaymentIQ - това е част от групата Worldline. Седалище във Франция с главен изпълнителен директор, който съветваше правителството и е почетен рицар - невероятно. Разбира се, те се държат напълно невинни, тъй като очевидно са супер съвместими със законите и разпоредбите и това трябва да е истински пропуск, че са обработили плащания за казино, което не е лицензирано в моята юрисдикция и плащанията са били грешно кодирани и изпратени до произволна компания за търговия на дребно, базирана в Обединеното кралство бла бла бла бла, но разбира се не прави нищо, за да помогне.
Автоматичен превод: