Толкова странно, че когато им писах за първи път по имейл, не оставих данните на картата си. Получихте ли пълната сума обратно? Казахте ли, че все още съм 2 хиляди лева?
Просто исках да се включа в тази тема и да кажа, че се свързвам с mbm от 5 седмици и те все още „разследват" транзакциите ми. Невероятно е колко време отнема този процес. Възстановените ми плащания все още не са подадени след 5 седмици, в които съм предоставил доказателства в банката. Всяка помощ е добре дошла.
Изпратих заявка за възстановяване на сумата, като предоставих данните на картата - първите няколко и последните няколко цифри. На третия ден преводът беше извършен към картата.
Бихте ли били така добри да ми изпратите шаблона, който използвахте, за да получите възстановяване на сумата толкова бързо? Ще променя формулировката. [email protected]
Здравейте, толкова съм объркан, тъй като Mobilum изобщо не отговориха на билетите ми, но получих възстановяване на сумата от mbmramp. Изпратил съм имейли на толкова много хора, че забравих кой кой е 😂 Всичко е кошмар, но mpmramp възстановиха само 1200, все още ми дължат над 2 хиляди.
Mbmramp и Mobilum са едно и също нещо, „mbmramp" е просто съкратено описание (Mobilum Ramp). Така че всички възстановявания на суми, които виждате под mbmramp, всъщност са от Mobilum.
Когато им изпратите имейл, те биха могли да ви идентифицират по имейл адреса ви, свързан с транзакцията или сметката. Всеки депозит също има уникален идентификатор на транзакцията в системата на обработващия. Те не се нуждаят от данните на вашата карта, за да съпоставят възстановяването на сумата – вашият имейл или идентификатор на транзакцията са достатъчни, за да локализират плащанията ви и да изпратят парите обратно на първоначалния източник.