Мина известно време, откакто писах тук, защото ставаше малко токсично, но след като получих окончателното решение на омбудсмана по-рано, заех страната на Chase. Накратко, моя отговорност по отношение на MCC е да го идентифицирам, въпреки че аз нямам инструментите, банката има. Що се отнася до Chase, след като парите напуснат сметката, това вече не е техен проблем. Честността в тези ситуации със сигурност ще бъде използвана срещу вас, бих препоръчал да изопачите истината и да покажете, че стоките не са получени и т.н., тъй като откритостта и честността определено са фактор, който кара Goldenbet да се измъкне. Системите са манипулирани, за да се възползват тези измамници.
Вероятно ще проверявам от време на време дали някой си е върнал парите от търговците на Nikotpf, но дотук почти съм приключил, а с онлайн хазарта като цяло, това наистина ме отказа да играя.
Що се отнася до Chase, бих препоръчал на всеки, който има сметка, да я затвори, а на всеки, който обмисля да използва Chase, за да ги избегне като чума, Revolut не са много по-добри... Придържайте се към банките на главните улици.
Автоматичен превод: