това се случва и с мен сега, поисках 800 миналата седмица, сега целият сайт е изчезнал
Автоматичен превод:
13042019hope
Dt100
Бронзов
Dt100
преди 1 година
Има ли някаква информация дали са ви върнали парите? Поисках 800, но честно казано, беше потвърдено и винаги печалбата ми беше платена около 400, а не 500, 300, а сега поисках 800 миналия петък и няма сайт, няма имейли, всичко е изчезнало, така че не знам какво се е случило, но пуснах оплакване тук, за да видя успяхте ли да се върнете? Беше наистина неуспешно или само за вас, защото искам да знам дали е само за мен.
Автоматичен превод:
London52
sw18jp
Бронзов
sw18jp
преди 1 година
Изглежда вече не обработват възстановявания на суми.
Някакви идеи за това какви услуги мога да посоча, които не съм получавал от Elegro EU / Niko? Моята банка не разрешава крипто / финансови услуги.
Автоматичен превод:
Neustart
boots2024
Златен
boots2024
преди 1 година
Получихте ли имейла?
Автоматичен превод:
Haye
Leoca79
Сребърен
Leoca79
преди 1 година
Здравейте, ето данните за контакт с Mbmramp Kaunas https://support.mobilum.com/portal/en/home
Кажи ми, ако намериш информация за останалите.
Автоматичен превод:
Kelly1234
Диамантен
преди 1 година
Момчета, с удоволствие ще предоставя информация относно PayOp и т.н., но моля ви поне да се потрудите сами, например да съставите имейли и т.н. Аз направих много проучване по въпроса и, разбира се, ще се радвам да помогна с каквото мога, но поне вложете малко усилия!
Здравейте на всички. Първо, извинявам се за английския си, защото не съм британец по произход. Преди това видях, че хората търсят MarineBeauty. Затова им изпратих имейл и те казаха да направят сторниране на плащането чрез банката и да ми възстановят парите. Така че го направих, сега чакам възстановяване на сумата. Revolut е на моя страна.
Редактирано
Автоматичен превод:
kristaasle038
Платинен
преди 1 година
Също така нещо за TRNDBM, BLGWZR, Bambu Lanarca, Wexhype и E000399?
Здравейте. Не получих отговор от тях, затова започнах процедура по сторниране на плащания в банката си, тъй като стоките не са получени. И получих всичките си пари обратно, но както споменах, всичко е готово, чрез банката ми.