много плащания регистриран адрес връзки към това, проверете и ми кажете какво мислите
Икбал Раза е името на човека
Автоматичен превод:
Bigfella100
Сребърен
преди 1 година
Някой има ли съвет относно моята ситуация, в момента съм регистриран в GAMSTOP, създал съм акаунт в Goldenbet, депозирал съм и играя хазарт.
Има ли някаква възможност за възстановяване на сумата чрез Revolut или самите Goldenbet? В момента говоря с Revolut относно сторниране на плащане или възстановяване на сумата, но мисля, че е малко вероятно, тъй като твърдят, че е било граждански спор. Активирах блокиране на хазартни игри чрез Revolut, но тъй като преводът премина през Transferop Payment Gateway, не беше маркиран като хазарт.
Всяка помощ или съвет е високо ценен
Автоматичен превод:
Lila2025
Bigfella100
Сребърен
Bigfella100
преди 1 година
За съжаление имате три много лоши ситуации.
Goldenbet няма да възстанови сумата.
Revolut са едни от най-трудните за отглеждане.
Transferop също не възстановява парите, единственият съвет тук е да потърсите подходяща помощ за вашата зависимост, наистина е ужасно.
Автоматичен превод:
Kelly1234
Lila2025
Диамантен
Lila2025
преди 1 година
Не е съвсем вярно за трансфера!
Автоматичен превод:
Bigfella100
Kelly1234
Сребърен
Kelly1234
преди 1 година
Имате ли опит в работата с Transferop?
Автоматичен превод:
Lila2025
Kelly1234
Сребърен
Kelly1234
преди 1 година
Наистина не съм чел нито една публикация за това как те възстановяват суми, някой може ли да ме просветли, моля, тъй като имам транзакции и си мислех, че не е възможно?
Автоматичен превод:
Kelly1234
Диамантен
преди 1 година
С удоволствие бих ти писал/а имейл за случилото се с мен! Но няма да го споделя тук.
Do you have any experience in dealing with Transferop?
Автоматичен превод:
преди 1 година
Отидете на страницата на анонимните комарджии, това е единственият начин да спрете. Вече почти 4 месеца не играя хазарт, чувствам се по-добре сега с дългове, отколкото когато не бях с дългове. Почти се отказах от възстановяването на суми, но вижте какви ще бъдат двата ми различни случая с финансови проблеми, но не съм обнадежден обаче.
Единственият ми проблем сега е да се опитам да накарам последния кредитор или финансовата институция да се съгласи, че съм бил безотговорно облагодетелстван, тогава съм извън опасността.