Сега е 30-ият ден за мен с Revolut. Търговецът ми изпрати имейл, в който каза, че са приели сторнираните плащания, но Revolut все още иска да чакам 50 дни.
Според мен не е така, че форумът умира; тази конкретна тема е била предизвикателство за много от участниците и предполагам, че в крайна сметка може да си вземе своето. Понякога всички имаме нужда от почивка.
Банката, след като ми възстанови сумите миналата седмица незабавно, днес ги взе обратно, като ми каза „предвид вида на спора, ще възстановим средствата само след като спорът бъде приключен и спечелен".
Честно казано. Спечелих 2 дела с омбудсмана. 1 срещу Revolut за отказ на сторнирани плащания, тъй като те би трябвало да разглеждат всеки случай поотделно и могат да оспорят всяко плащане.
Така че получих писмо от отдела за жалби на Lloyds, в което се иска списък с компаниите, които са взели средствата, дати и суми, които искам да оспоря. След като видях хора да пишат тук за това, че Lloyd's е закрил сметките им, се чудя дали да продължа или не. Също така преди това оспорих CoolCard чрез банковото си приложение, където CoolCard ме посъветваха да направя това, тъй като не съм техен клиент, и те току-що го оспориха 😂