Ето какво изпратих на Chase, игнорирайки търговците, които не си правят труда да ги премахнат. Те отказваха, но го направиха веднага след това.
Всички те бяха добавени към чата, но за по-лесно ги изброяваме отново:
Mastercard очаква опити от моя страна да разреша проблема с търговеца и описанието на стоките. Моля, обърнете внимание, че парите, изтеглени от сметката ми, са достатъчни за Mastercard, за да бъде извършена транзакция.
Epine marketsphere - софтуер/кодове за софтуер, условията вече са изпратени. Вижте имейла за условията, който се връща. Многократни опити за разрешаване на спора с тях и Yobe investments, тези компании са свързани, тъй като когато направих втората си поръчка в Epine, се появиха транзакции. Отново множество имейли с показване на закупеното. Нищо не е получено.
Cryptoplaza - изпратени са ваучер кодове за дигитално изкуство, общи условия, в които се казва, че е необходимо да се свържат за възстановяване на сумата, но нищо не е получено, продуктите вече са различни/премахнати и от двата уебсайта, които използват. Имейл адресът на уебсайта се връща.
Trndbm - множество сайтове, свързани с тези, имейл кодове за продукти за спа/грижа за тялото, нищо не получено. Преследван по имейл и телефонен номер, телефонът не каза нищо общо с тях, условията посочват контакт и възстановяване на сумата, но отново няма отговор.
Други бележки - Екраните се сриваха през последните няколко месеца, проблем с картата или проблем с телефонната връзка, показваха екрана на няколко. Факт е, че нищо не е получено и попада точно под условията на Mastercard, FOS дори заявява, че ако сторнирането на плащане има голям шанс за успех, то трябва да бъде увеличено, или банката ще носи отговорност за разходите в този случай над £950, щях да си помисля, че банката с моите доказателства и факта, че условията са нарушени, всъщност ще ви помогне. Също така отбелязвам, че търговецът вероятно ще отговори, ако стоките са били изпратени и получени (не са били), но в момента единственият, който е на загуба, съм аз.
Други проблеми - постоянно прекъсване на връзката с чата на живо, игнориране на трудностите, тези пари трябва да ми се върнат.
Многобройни насоки на FOS относно случаи, които се очаква банките да повдигнат незабавно, ако правилата на схемата са спазени, те са в моята област, има шанс за успех и като щатски търговец на FOS може или да приеме, или да оспори. FOS също така заявява, че банката не е тази, която да решава резултата, тъй като може да стигне дотам, доколкото е необходимо, чрез арбитраж.
Така че можете да разберете опасенията ми, че не обработвате навреме.
Поправяне на нещата - Оспорвания, повдигнати без забавяне, като се има предвид горепосоченото и цялата останала информация, временно възстановяване на сумата поради забавянията, обезщетение от 100 паунда за финансови и материални неудобства.