Здравейте, бихте ли ми казали с кого мога да се свържа конкретно за плащане - в "Arc Tech Global Service" (LLPEJUA) или Meabix Tech Ltd и Perfumes CTL? Защото Arc Tech не отговаря, нито пък другите.
Приятелю, стой далеч от покупки на криптовалути с карта, тъй като опитите за сторниране на плащането им може дори да компрометират действителните ти сторнирани платежи. Опитах и HSBC затвори сметката ми и ме изгони. Най-добрият съвет е просто да добавиш блокиране за хазарт на телефона си.
Обикновено не пиша рецензии, освен ако наистина не ми хареса нещо, и трябва да кажа, че наистина харесвам jackpotter.com. Обичам всичките им игри и стилове.
I normally usually don’t write about reviews unless I really like something, and I have to say I’m really liking jackpotter.com. I love all there games and styles
Здравей! Все още оценявам вниманието. Знаеш ли, когато използваш цитат, текстът на публикацията ще остане, дори ако в крайна сметка го премахна. Моля, оставяй такива публикации без предупреждение. 🙏
Изпратих имейл на Swipez и те ми казаха, че не съм в профила им в „Запазените данни", но след като заплаших да ги докладвам, видях възстановяване на сумата, но това беше 3 часа след като изпратих имейл до най-популярния уебсайт. Все пак си получих всичките пари обратно от тях, но успех.
Buna,eu am primit raspunsul asta cand am scris la autoritati
Уважаема госпожо/господине,
Предоставеният формат на кода или регистрационния номер (формат E 0000348) не отразява идентификационния номер, използван за юридически лица или предприемачи в Чешката република.