Донякъде - въпросните 10 са дигитални стоки/акаунти, така че получих същото съобщение - нищо не е получено за дигитална валута, свързана с игри. Barclays също така позволява прикачени файлове, така че във всяко поле с надпис „обясняване" поставям „вижте прикачения файл". След това използвам бележките на iPhone, записвам какъв е проблемът - няма стоки, за какво са били, екранът се е сринал и не мисля, че е минало. Ако е минало, тогава къде са стоките/трябва да бъдат изпратени по имейл/в моя Steam акаунт.
Очевидно, ако имате няколко различни бизнеса, това ще отнеме цяла вечност и мога да си представя ситуация, в която една банка ще го оспори, но това не би ме отблъснало, вероятно бих пробвал неправилния 12.7 MCC, както се е случило.
В прикачените файлове към моите Bar clays показвам изпратени имейли, имейли, на които не е отговорено, имейли, които се връщат, снимки на екрани, които са във фаза на зареждане, без значение дали се отнасят до действителния процесор, и ако имат политика за възстановяване на суми, изпращам тази информация, като казвам, че дори и да го изпратят, не съм го похарчил, така че искам възстановяване на сумата.
Автоматичен превод: