По дяволите, набирането на тези пари с Лойдс звучи като лоша идея. Звучи сякаш са се опитали да затворят банковите сметки на хората. Ами, не знам как ще се получи, като постоянно съм в превишен кредит. Вероятно ще трябва да рефинансирам ипотеката, ако това е възможно за мен. Като казвам, че е само около хиляда...
Повишаване на заема по неполучени стоки, ако те заплашват със затваряне на банката, мога просто да отворя друга. Ипотеката не трябва да е свързана със сметка, имам първа директна сметка за основно ползване и ипотека Halifax.
Аз също имам ипотека в Halifax. Така че е малко вероятно да ме изключат от банката. Ако Lloyds не желаят да разрешат проблема, може просто да го приема като загуба, тъй като така или иначе грешката беше моя.
На 100% бих направил така, че стоките да не са получени, и бих използвал всички имейли, които имате, или просто бих измислил изпратени имейли, за да покажа, че нищо не е получено.
Здравейте, хора. Въпросът е малко по-различен, така че извинявам се, че се намесвам.
Ако имах акаунт в donbet и го затворих, защото им бях казал, че имам проблем с хазарта. Ако след това се регистрирам отново година по-късно и потвърдя акаунта си, мога ли да поема по пътя на безотговорния хазарт, тъй като не е трябвало да ми позволяват да играя хазарт? Въпреки че използвах различен имейл адрес.
Споменахте ли хазарт? Ако е така, не съм сигурен дали съм честен, промяната на историята обикновено е червен флаг. Да предположим, че ако не успее, върнете се и кажете, че не е хазарт, това са стоките, които не съм получил, и опитайте отново.