Наздраве, Пол - това, което държа на телефона, е просто мъка, тъй като се сваля лесно. Това се случи последния път. Ще го оставя и просто ще се старая да не го правя отново.
Автоматичен превод:
Anonymized881
calumharris
Диамантен
calumharris
преди 1 година
Да се надяваме, че ще се съгласят да преминат към арбитраж, ще бъде интересно да се види дали ще пристигнат доказателства и какви всъщност ще бъдат те.
Автоматичен превод:
Agora
M.414
Златен
M.414
преди 1 година
Здравей, аз също имам CreativeStudio London в профила си, но това е всичко. Ако откриеш адрес, ще съм ти благодарен, ако можеш да ми го кажеш. Намерих някакъв адрес, но никой не отговаря. Благодаря.
Автоматичен превод:
Anonymized881
Диамантен
преди 1 година
Здравейте всички,
Открих този уебсайт чрез Copilot, надявам се, че ще ви е от полза. Някои се появиха като данни за контакт, други все още липсват. Поиграйте си, използвайте всякакви данни, които можете, при търсене от извлеченията по картата.
Повечето не се показват, но странният, където мога да търся номер на търговеца, го е направил.
Редактирано
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Anonymized881
Диамантен
Anonymized881
преди 1 година
О, да, преди беше невъзможно да се премахне, сега сигурно е различно с айфоните, жалко.
Автоматичен превод:
Anonymized881
xbigguyxxx
Диамантен
xbigguyxxx
преди 1 година
Не искам да навлизам в прекалено много подробности, в случай че други се затрудняват и в крайна сметка го правят, но да, няколко кликвания върху правилните елементи в настройките на iPhone и е изключено за секунди. Жалко, че не може да се премахне, защото само с воля не ми върши работа напоследък, но 9 дни без хазарт, така че отново съм на прав път.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Anonymized881
Диамантен
Anonymized881
преди 1 година
Добре, да, с няколко можеш просто да направиш това с тях, сигурно ти е много трудно. Току-що бях там. Знам какво е чувството. Ако си нарязал картите, можеш да плащаш с Apple Pay, след което не можеш да използваш картите онлайн, освен ако не си ги спомниш. Това правя и аз сега.
Редактирано
Автоматичен превод:
Anonymized881
xbigguyxxx
Диамантен
xbigguyxxx
преди 1 година
Да, картите вече ги няма и честно казано, използвам само кредитни карти и очевидно седмичното плащане ми е по-защитено, тъй като ограничава парите за използване в букмейкъри, с което успях през последните 9 месеца. Само с тези онлайн карти, с които имах рецидив, добрата новина е, че дължа само 608 паунда по кредитна карта и трябва да върна 1400 паунда по кредитната карта и 800 паунда по дебитна карта, така че ако само малка част бъде одобрена, би трябвало да съм доволен.
Автоматичен превод:
Anonymized881
Anonymized881
Диамантен
Anonymized881
преди 1 година
Доста съм обнадежден относно тези с кредитни карти, тъй като 10 транзакции и 6 от тях бяха над 100 паунда.
което обикновено кара компанията, издала картата, бързо да извърши обратно плащане, така че те не носят отговорност съгласно раздел 75. Почти всяка една от тях е цифрови стоки/услуги и мисля, че всички са свързани с Terraverse поради имена, така че отново се надявам просто да го направят и да няма отговор.
Всичко, което се върне назад, е от полза, особено ако изчиства дълг. Като теб, ще го спра след средата на юли, тъй като това е крайният срок за Chase. Barclaycard би трябвало да ме уведоми по-бързо, така че се надявам всичко да е наред.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Anonymized881
Диамантен
Anonymized881
преди 1 година
Да, добре, вземи го обратно, тогава потърси истинска помощ и подкрепа. Аз направих грешката, така че се увери, че не го правиш, приятелю.
Автоматичен превод:
Someone.Else
Диамантен
преди 1 година
Някой от вас установил ли е, че току-що пълната прозрачност с вашата банка работи? Генерирах писмо от AI, което звучи доста убедително. В писмото изглежда, че банката е частично виновна за допускането на тези транзакции. По принцип се казва, че ако не си получа парите обратно, мога да отнеса това до Службата на финансовия омбудсман.
Някой знае ли как се справят с тези ситуации?
Автоматичен превод:
Anonymized881
Someone.Else
Диамантен
Someone.Else
преди 1 година
Според мен варира:
Честно казано, Barclays отхвърлиха молбата, а после я отмениха по жалба. Този път не получих стоки, което не е лъжа, тъй като нищо не е получено от...
търговци.
Чейс няма да предлага хазарт, така че можете да правите само стоки.
Ползата от това да бъдеш честен и да получиш обработката на информацията означава, че е безпроблемно, но банките могат да отхвърлят и искате ли да рискувате с оплаквания/жалби?
Автоматичен превод:
Someone.Else
Anonymized881
Диамантен
Anonymized881
преди 1 година
Какво имаш предвид под „случайно е с FOS"? Може ли това да ми повлияе по някакъв начин?
Редактирано
Автоматичен превод:
Anonymized881
Someone.Else
Диамантен
Someone.Else
преди 1 година
FOS е на разположение, когато не сте съгласни с резултата от жалбата срещу банката. Така че, в хронология:
Вдигане на средства с банка, която отказват
Оплакваш се, че те отхвърлят
Отиваш на FOS - Ще спечелиш ли? Това е рискът, който поемаш, няма влияние върху резултата, просто зависи дали можеш да ги убедиш.
Това трябва да се има предвид, ако се използва неправилен MCC и т.н./споменава се хазарт. Правил съм и двата начина и стоките са много по-лесни, но рискът е, че предоставят съмнителни фактури.
Автоматичен превод:
Someone.Else
Диамантен
преди 1 година
Добре, ще видя какъв път искат да поемат Лойдс.
наздраве
Автоматичен превод:
Anonymized881
Someone.Else
Диамантен
Someone.Else
преди 1 година
Може би потърсете тук, някой може да е посочил Lloyds или Halifax като линкове, може да ви помогне да решите кой път да поемете.