Изпратих моите вчера, тъй като не ги сложих в оригиналния имейл, който изпратих на 27-ми - дано този път отговорят малко по-бързо.
Автоматичен превод:
melrao007
JosieRosie46
Диамантен
JosieRosie46
преди 1 година
Едно от казината ми поиска подробности за транзакцията и още куп други неща, за да може да обработи възстановяване на сумата. Изпратих го и ми казаха да изчакам до 15 работни дни. Това беше началото на април. Беше тишина. Изпратих им 3 имейла и нищо. Надявам се вие да имате повече късмет!
Автоматичен превод:
mulattis
feedthebirds
Платинен
feedthebirds
преди 1 година
Добре, благодаря.
Автоматичен превод:
Kelly1234
Диамантен
преди 1 година
Имах затворен акаунт в определен уебсайт и се свързах с тях. Те всъщност отвориха акаунта ми и го кредитираха с £250 безплатна сума за теглене. Първо трябваше да потвърдя акаунта си. Разбира се, 1 документ не се зареди на сайта. Онлайн поддръжката е постоянно офлайн, а имейлът, с който си кореспондирах преди, се връща! Съмнявам се, че някога ще получа тези пари, което наистина показва колко ужасни са тези хора и сайтове!
Автоматичен превод:
JosieRosie46
Платинен
преди 1 година
Някой имал ли е работа с Monzo относно спорове... колко време обикновено отнема обработката им, обикновено ли ви възстановяват парите временно или трябва да изчакате да изтекат 35 дни?
Това е първият ми спор с тях, така че не съм сигурен каква е процедурата им
Автоматичен превод:
Waldo1984
JosieRosie46
Диамантен
JosieRosie46
преди 1 година
Според моя опит, Монцо не ги пипай.
Автоматичен превод:
JosieRosie46
Waldo1984
Платинен
Waldo1984
преди 1 година
Успях да събера Subral - общо са само 75 паунда, така че не е голяма сума, но те приеха случая на 5-ти, така че се надявам.
Автоматичен превод:
Waldo1984
JosieRosie46
Диамантен
JosieRosie46
преди 1 година
Какво им каза, защото веднага щом споменах хазарта, те отказаха, като казаха, че няма начин да си поискат парите обратно съгласно правилата на MasterCard?
Автоматичен превод:
JosieRosie46
Waldo1984
Платинен
Waldo1984
преди 1 година
Изобщо не споменах хазарт - казах, че е за стоки и услуги, а не за дигитални стоки. Изпратих имейл до компанията, в който се казваше, че не съм получил нищо, и те го приеха.
Автоматичен превод:
Waldo1984
JosieRosie46
Диамантен
JosieRosie46
преди 1 година
Не съм постигнал успех с никоя от банките си, те винаги искат още доказателства, сигурно правя нещо нередно. Опитах се да споменавам и да не споменавам, но все още безуспешно.
Автоматичен превод:
Waldo1984
Диамантен
преди 1 година
Проблемът е, че с един от моите е onlinedg и не мога да намеря кои са или какво продават, така че не мога да им покажа, че съм се свързал с тях 😞
Автоматичен превод:
Ldiamond23
Платинен
преди 1 година
Може ли някой да ми помогне с твърс?
Автоматичен превод:
JosieRosie46
Ldiamond23
Платинен
Ldiamond23
преди 1 година
Въведете имейла си и мога да ви изпратя информация. Те не възстановяват суми, но ще ви е от полза, ако можете да отидете в банката си и да го оспорите.
Автоматичен превод:
Anonymized954
Диамантен
преди 1 година
@mizu щастлив/а ли си вече да споделиш онлайн*dg?
Автоматичен превод:
PH101
Сребърен
JosieRosie46
преди 1 година
Някой имал ли е работа с Monzo относно спорове... колко време обикновено отнема обработката им, обикновено ли ви възстановяват парите временно или трябва да изчакате да изтекат 35 дни?
Това е първият ми спор с тях, така че не съм сигурен каква е процедурата им
Has anyone had any dealings with Monzo regarding disputes… how long do they usually take to process them, do they usually temporarily refund you or do you need to wait for the 35 days to elapse?
this is my first dispute with them so I’m not sure what their process is like
Автоматичен превод:
преди 1 година
Monzo са странни, изглежда зависи от това по кое време на деня изпращате сторнираното плащане и кой всъщност се занимава с него. Имах пълен успех с един търговец чрез Monzo (миналия месец), а на следващия те отказаха да помогнат, така че подадох жалба до FOS. Въпреки това, подадох няколко жалби при тях през последните няколко дни (с друг различен търговец) и Monzo възстановиха сумата на тези, които съм сторнирал обратно - представете си 😕
Винаги изглеждаше, че имам по-бърз/по-добър успех, когато изпращах възстановени плащания между 9:00 и 14:00 часа.
Автоматичен превод:
JosieRosie46
PH101
Платинен
PH101
преди 1 година
Веднага ли ти кредитираха сметката или трябваше да чакаш няколко дни, за да го направят?
Автоматичен превод:
daradda
JosieRosie46
Платинен
JosieRosie46
преди 1 година
Здравейте, и аз го търся, банката ми дава категорията „грижа за тялото" за този търговец, но не намерих нищо.. имате ли някакви новости?
Автоматичен превод:
lewis57
Сребърен
преди 1 година
Тъй като блокировката за хазарт остава на вашата дебитна карта и плащанията, които сте направили към Flora Finance и Deser Ltd, не са обхванати от тази блокировка, не мога да се съглася, че е възникнала банкова грешка при дебитирането на сметката ви с тези плащания. За допълнителна информация относно поддръжката, която предлагаме на клиентите, свързани с хазарта, моля, посетете www.tsb.co.uk/help-and-support/gambling-support.
Ето какво получих от TSB. Предоставих им колкото е възможно повече доказателства и ми казаха, че не могат да направят нищо, а също така не смятат за незаконно сайтовете, използващи сайтове на трети страни с различни MCC кодове.