Не е приятел, аз съм от Прага и познавам някой, който има YouTube канал с 2,3 милиона абонати. Те разследват измами, така че в крайна сметка това ще е тяхна загуба, не моя.
Its not mate, i m from prague, and i know someone who has a yt channel with 2.3m subscribers . They investigate scams, So it would be their loss, not mine in the end.
Автоматичен превод:
преди 1 година
Имаш предвид honestguida? Те са страхотни момчета от Прага.
Автоматичен превод:
paulgriffin8491
pyne88
Сребърен
pyne88
преди 1 година
Прекарах часове в чакане, само за да говоря с някой, на когото изобщо не му пука. Какво стана с Лойдс, приятел? Предупредиха ли те преди да го затворят?
Автоматичен превод:
paulgriffin8491
wafflezoo
Сребърен
wafflezoo
преди 1 година
Не е смешно.
Автоматичен превод:
feedthebirds
Сребърен
преди 1 година
Току-що успешно получих няколко връщания на суми от thegamediscovery.com 👍🏻
Автоматичен превод:
Hirpo
Сребърен
преди 1 година
Някой има ли информация за търговеца Keystop от Талин?
Автоматичен превод:
Lakita1994
Сребърен
преди 1 година
Някой имал ли е късмет с onlined*dg или GAIW-Deposit? Имам адрес на GAIW-DEPOSIT. Но все още не мога да ги намеря.
Автоматичен превод:
pyne88
paulgriffin8491
Платинен
paulgriffin8491
преди 1 година
Лойдс спря достъпа ми до картата и извършването на транзакции. Дадоха ми 90 дни, докато затворят сметката ми.
Колко време след като направихте сторнирането на плащането, спряха акаунта ви??
Автоматичен превод:
feedthebirds
Dustyd
Сребърен
Dustyd
преди 1 година
Имате ли информация за контакт с cyber*play?
Автоматичен превод:
barborasp
Платинен
Claude89
преди 1 година
Не е приятел, аз съм от Прага и познавам някой, който има YouTube канал с 2,3 милиона абонати. Те разследват измами, така че в крайна сметка това ще е тяхна загуба, не моя.
Its not mate, i m from prague, and i know someone who has a yt channel with 2.3m subscribers . They investigate scams, So it would be their loss, not mine in the end.
Автоматичен превод:
преди 1 година
Honestguid има 1,7 милиона абонати. Исках и аз да им пиша, но те са по-скоро нахалници.
Автоматичен превод:
Anonymous11997
Бронзов
преди 1 година
Добър вечер,
Реших да предложа услуга за помощ на тези, които може да се интересуват.
Прекарах почти 6 години, измамени от тези незаконни казина, които убеждават уязвимите играчи, че са легитимни, а те със сигурност не са.
Получих стотици възстановявания на суми от различни търговци и открих измамници.
Ако желаете допълнителна информация и какво мога да предложа, моля, изпратете имейл по-долу;
Хей, поискаха ли ти данни за транзакцията вчера или вече ми ги беше предоставил? Поискаха ми това вчера, така че се надявам да възстановят парите доста бързо.
Автоматичен превод:
Ldiamond23
Платинен
преди 1 година
Здравей,
Някаква помощ с Trvers?
Автоматичен превод:
Ldiamond23
JosieRosie46
Платинен
JosieRosie46
преди 1 година
Изпратих екранна снимка на извлечението от плащанията си, когато се свързах за първи път, и последните 4 цифри от картата ми.
Автоматичен превод:
feedthebirds
mulattis
Сребърен
mulattis
преди 1 година
кибер*игра
но също така търся:
Производителност на cyberv*pi / Pi
cybvx
Всички са базирани в Лондон, според банковото ми извлечение.