Но има някои, които споделят опит. Помогнах много на няколко души тук, но забелязвам, че тук има само случайни спамери. Надявам се да промениш решението си, но всичко най-добро, ако решиш да си тръгнеш и успех
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
cyoca2
Диамантен
cyoca2
преди 1 година
Знам, че има няколко добри, приятел, оценявам ги, но просто има много странни, които говорят глупости и хората, които ме възмущават по някаква причина, просто ще се радват, когато всичко е изчистено и започне ново!
Автоматичен превод:
cyoca2
xbigguyxxx
Златен
xbigguyxxx
преди 1 година
Тези, които ви възмущават, най-вероятно са казина или изпратени спамери. Игнорирайте ги, просто помогнете на тези, които изглеждат истински, това е всичко, което правя. Защо да давате някаква част от времето си на всеки, който не го заслужава. Ще сте помогнали на много хора, които ще го оценят, сигурен съм в това
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
cyoca2
Диамантен
cyoca2
преди 1 година
За съжаление някои не са такива, приятелю, можех да ги оставя тук преди много години, но реших да остана, за да помагам дори след възстановяване на суми, но след това, когато се спънах (казах на всички, че не е необходимо), забелязах, че излиза повече, отколкото си помислих защо правя това! Искам да кажа, че все още имам £25 000 в дълг, не е като да търкалям пари
Автоматичен превод:
cyoca2
xbigguyxxx
Златен
xbigguyxxx
преди 1 година
Е, ще се радвам на всеки съвет или помощ, който можете да ми дадете или вече сте ми дали. . Това е, което избрахте да останете, за да помагате на другите. Това са ценни прозрения, които ще бъдат загубени от няколко избрани клоуни там
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
cyoca2
Диамантен
cyoca2
преди 1 година
Всъщност 26 500 британски лири все още в дълг, приятелю, който се разболя миналата седмица, може да започне да се говори за психическо състояние и т.н., но майната му, няма смисъл, всички знаем какво е чувството като торба с лайна! Аз съм голямо момче, ще го преодолея, както обикновено, досега съм имунизиран срещу него. Загубих още £1300 онази вечер, преди да приключи, така че около 12 хиляди загубени получих само £260 в моята банка до следващия ден на плащане, 15-ти следващия месец, можех да изтегля нов заем, но какъв е смисълът, че отново ще ме постави в зоната! но най-лудото е, че аз съм по-добре в сегашния си вид, тогава ще накарате тези хора да казват, че той знае неща, които няма да публикува и т.н.
Благодаря, Пол, оценявам помощта, приятелю. всичко добро
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Anonymized849
Диамантен
Anonymized849
преди 1 година
Наздраве, Аш, всичко най-добро!
Автоматичен превод:
cyoca2
xbigguyxxx
Златен
xbigguyxxx
преди 1 година
Всички имаме свои собствени проблеми. Казината не играят честно, така че защо да го правим ние? Не им позволявайте да влязат в главата ви, опитайте се да се съсредоточите върху това, че сте най-добрият човек от вас. Получих 4k връщане на плащане, което в крайна сметка стигна до пиене и върнах 2k. Случва се на най-добрия от нас, приятел, майната му на тези хейтъри 👌
Автоматичен превод:
cyoca2
Anonymized849
Златен
Anonymized849
преди 1 година
В момента сте против Falcora finance?
постигате ли някъде и с PAYOP? Похарчих хиляди чрез Falcora finance, но не мога да стигна до никъде с тях
Знам, че са толкова измамници, че е нереално! най-добрата ми надежда е просто да приема загубата и да се опитам да си върна дори малко, ако е възможно, и да нулирам отново, трудно е, но знам, че тренировката, лудото е, че същият модел бонус се изпълнява за £18 по-голяма бас боназа след дълга загуба и две уловки и £330! можете да кажете, че е манипулиран, така че защо отново се хванах за него! FFS
Автоматичен превод:
cyoca2
Agora
Златен
Agora
преди 1 година
А
моля, изпратете ми имейл, съжалявам, нещо се случи с функцията HIDE ID в iCloud.
Изпратих ти имейл, приятелю, няма да има нищо против да мина през стъпките и сам да отида до тези казина.
Използвах Revolut, изгубих всичко с тях, безполезно ми таксуваха месечна такса от £14,99, казаха им
да набутам акаунта там и няма да го използвам отново 🤣🤣
имат сметка в главна банка и предполагат, че са много горещи. Все още не съм ходил при тях.
Чувам, че сторнираните плащания са валидни за над 120 от вас имате причина? Ако посоча обмен на евро за почивка, това ще отговаря ли на условията? Според моите изявления те са валутно преобразуване 🥸
Автоматичен превод:
cyoca2
xbigguyxxx
Златен
xbigguyxxx
преди 1 година
честно казано имах абсолютно същия опит с казина с бонуси, които не разбирам: преследвах, защото спечелих £60k в казина, но те никога нямаше да изплатят, така че защо трябва да играя трудно? Ако това ме вкара в проблеми, така да бъде, но поне мога да седя с високо вдигната глава и да преследвам пари обратно от тези компании
Дай ми имейл, приятелю, нямам нищо против малко подкрепа от твоя страна, ако нямаш нищо против да опиташ да предизвикаш някои от моите, които винаги търсят насоки или обмен с хора с подобно мислене.
А
Автоматичен превод:
Apple1234
Anonymized954
Златен
Anonymized954
преди 1 година
Отговориха ли ви/възстановиха ли ви?
Автоматичен превод:
Apple1234
RedAlice
Златен
RedAlice
преди 1 година
С MBNA, имахте ли късмет да се върнете към тях?
Автоматичен превод:
PH101
Сребърен
cyoca2
преди 1 година
А
моля, изпратете ми имейл, съжалявам, нещо се случи с функцията HIDE ID в iCloud.