Пол, нямам предвид неуважение, но като се има предвид силната ти позиция срещу фрийролите в миналото, е трудно да се пренебрегне как нещата са се променили. Разбирам пристрастяващата страна на това, истинска е и е мощна, но вие бяхте човек, който постави еталон и помогна на другите да видят потенциалните положителни страни. Въпреки това, цялата тази ситуация също така подчертава колко лесно тези нелицензирани казина нападат уязвими хора и защо те трябва да бъдат държани отговорни. Правителството на UKGC трябва да се заеме здраво с този въпрос.
Прав си, въпреки че винаги има друг сайт, който изскача, лесен за достъп и готов за използване. Но нека това бъде послание към всички, не само към вас: единственият човек, който наистина може да преодолее пристрастяването към хазарта, сте вие самите. Понякога са необходими някои трудни истини, за да се пробие. Не става дума само за теб, Пол, тук има много други, които са се върнали към старите навици или са използвали информацията в тази тема, за да злоупотребяват със системата. Все пак завършва само по един начин.
А на тези, които съзнателно злоупотребяват със системата, смятайки, че можете да се спрете на потенциално възстановяване на сумата, отделете малко време и се вгледайте внимателно в себе си. Сега ви казвам, че не си струва за няколкочасов удар на допамин. Това ще унищожи живота ви не само финансово, но и емоционално и ще нарани и хората, които се грижат за вас.
Научих си урока с тези незаконни сайтове за първи път. В края на миналата година ударих дъното в личния си живот.. Разбира се, те бяха бягство от реалността, но оттогава не съм ги докосвал. Те буквално откраднаха над £200k от мен. Бях спечелил над £400k, но не видях нито стотинка от тях. Тегленията бяха отхвърлени само за да ме примамят да играя повече и това проработи. Сега съм заседнал в опитите си да се възстановя от огромните нетни загуби.
Моля, стойте далеч от тези сайтове. Те са параван за много по-големи измами, предназначени да източат парите ви. Този форум беше невероятно полезен и се опитах да се отблагодаря, но след като казах своето, и аз се отказвам. Тези казина са нелицензирани по причина.
Понякога си мисля да летя до Кюрасао, за да се изправя срещу хората, които стоят зад всичко това, но знам, че истинският начин да ги ударя е като си върна това, което са взели, и помогна на другите да избегнат същия капан. Поучете се от това, нека бъде предупреждение, а не повтарящ се цикъл.