Повдигали ли сте няколко случая с тях преди? Възможно е това да е причината
Автоматичен превод:
Kishen2777
JosieRosie46
Сребърен
JosieRosie46
преди 1 година
Никога не съм повдигал нищо с тях
Автоматичен превод:
Curritokira
Диамантен
преди 1 година
Някой има ли информацията за контакт на журналиста в статията на Guardian? Не мога да го намеря.
Автоматичен превод:
JosieRosie46
Kishen2777
Платинен
Kishen2777
преди 1 година
Да не би да са ти блокирали картата или нещо подобно? Обикновено Известието за закриване поставя ограничения върху вашия акаунт, също може да затрудни откриването на акаунт другаде
Автоматичен превод:
melrao007
Anonymized916
Диамантен
Anonymized916
преди 1 година
Не се свързах с тях, но получих възстановяване на сумата директно от тях след повдигане на спорове.
Автоматичен превод:
Anonymized916
Диамантен
преди 1 година
Някой има ли информация за контакт за творчески дигитални решения, моля? Също така E0000480 praha също би бил полезен, моля? Ако е възможно
Автоматичен превод:
Anonymized916
melrao007
Диамантен
melrao007
преди 1 година
А, добре.. Аз съм с Revolut, така че се съмнявам, че повдигането на спор с хазарт ще проработи.. това ли е маршрутът, по който сте тръгнали? Всяка помощ ще бъде оценена
Автоматичен превод:
melrao007
Диамантен
преди 1 година
Мога ли да попитам какво се случва сега, когато е във вестниците и един от вас казва, че се е случвало и преди. Трябва ли да се свържа с тях, за да кажа, че съм използвал тези сайтове или те знаят 🤷🏻♀️?
Чувствам се буквално на загуба точно сега, starling няма да помогне, тъй като повече от 120 дни и сега моите 2 най-големи търговци pixeleum и nikotpf казват, че няма да възстановят сумата, между тях двама имам 17,5 хиляди транзакции! Как мога да си върна това? Изпратих имейл до компания, наречена Refundee, за да видя дали могат да помогнат.
Автоматичен превод:
melrao007
Anonymized916
Диамантен
Anonymized916
преди 1 година
Опитах със Starling и те категорично отказаха, като казаха, че не връщат пари, тъй като са хазартни транзакции (бях честен с тях). Опитах се да се обърна към тях, но те казаха, че тъй като 120-те дни са изтекли, не могат да направят нищо.
С Bank of Scotland повдигнах спорове за неполучени стоки/услуги, т.е. дигитално изкуство, карти за подаръци и ми бяха възстановени суми, но те закриха сметките ми очевидно поради нарушение на T&C и размера на повдигнатите спорове.
Искам възстановяване на pixeleum и nikotpf, тъй като това е огромна сума пари, а те отказват. Искам да знам повече за новите неща, които се случват в новините и какво означава това за нас.
да се надяваме, че ще намерят някои от големите процесори за обработка на плащания и ще изпратят автоматично възстановяване на средства
Автоматичен превод:
Curritokira
Anonymized916
Диамантен
Anonymized916
преди 1 година
Мога да докладвам 0000480 по имейл
Автоматичен превод:
Curritokira
melrao007
Диамантен
melrao007
преди 1 година
Благодаря, но мисля, че една журналистка е писала във форума преди публикацията и оставям координатите й.
Автоматичен превод:
Anonymized916
Curritokira
Диамантен
Curritokira
преди 1 година
Съжалявам, не разбирам.. имате информация за E0000480?
Автоматичен превод:
Curritokira
Anonymized916
Диамантен
Anonymized916
преди 1 година
да Изпратете ми имейл адреса си, ако искате и ще ви обясня.
Автоматичен превод:
Curritokira
Materialgirl84
Диамантен
Materialgirl84
преди 1 година
Виждам, че си много информиран. Може ли да ви задам един въпрос?
Платежен процесор Bizum, който обработва плащания към казина, е незаконен? Бихте ли го смесили с това?
Автоматичен превод:
melrao007
Диамантен
преди 1 година
Как хората са получавали възстановяване на средства в миналото от MasterCard и Visa Изпращахте ли им имейл, за да кажете, че използвате тези казина, или те знаеха автоматично? Мисля да изпратя имейл на MasterCard.