Опитах със Starling и те категорично отказаха, като казаха, че не връщат пари, тъй като са хазартни транзакции (бях честен с тях). Опитах се да се обърна към тях, но те казаха, че тъй като 120-те дни са изтекли, не могат да направят нищо.
С Bank of Scotland повдигнах спорове за неполучени стоки/услуги, т.е. дигитално изкуство, карти за подаръци и ми бяха възстановени суми, но те закриха сметките ми очевидно поради нарушение на T&C и размера на повдигнатите спорове.
Искам възстановяване на pixeleum и nikotpf, тъй като това е огромна сума пари, а те отказват. Искам да знам повече за новите неща, които се случват в новините и какво означава това за нас.
I tried with Starling and they point blank refused saying they don't chargeback as they are gambling transactions (I was honest with them) I tried pleading my case with them but they then said as it's out of the 120 days they couldn't do anything.
With Bank of Scotland I raised disputes for goods/services not received ie digital art, gift cards and have had some refunded but they have closed my accounts apparently because of breach of T&C's and the amount of disputes raised.
It's pixeleum and nikotpf I want refunded as it's a huge amount of money and they are refusing. I want to know more about the new things happening in the news and what that means for us.
Автоматичен превод: