Някой има ли успех с revolut да му изпрати обратно имейл за оплакването му?
те отхвърлиха всички мои сторнирания, тъй като казаха, че има банкови преводи, когато не са. Сега те не отговарят на имейл, чат на живо, може и да говоря на стена.
Автоматичен превод:
Anonymized847
Диамантен
Cr2023
преди 1 година
Някой има ли успех с revolut да му изпрати обратно имейл за оплакването му?
те отхвърлиха всички мои сторнирания, тъй като казаха, че има банкови преводи, когато не са. Сега те не отговарят на имейл, чат на живо, може и да говоря на стена.
Anyone has any success with revolut emailing them back over their complaint?
they’ve rejected all my chargebacks as said there are bank transfers when they aren’t. Now they aren’t responding on email , live chat I may as well be speaking to a wall.
Автоматичен превод:
преди 1 година
Те няма да отговорят - те са ужасни. Във втория ми случай на FOS около тях сега, тъй като те не успяха да се съобразят с решението в първия.
Автоматичен превод:
Martin61
Златен
преди 1 година
Само за информация, свързах се с шведската полиция. Изпратиха имейл с искане за толкова доказателства, които имам за quickbit/bitsent. имам много. Ако някой иска да сътрудничи и да ми изпрати повече доказателства, уведомете ме.
ще се опитам да ги чу**м колкото мога
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Cr2023
Диамантен
Cr2023
преди 1 година
Отнесох случая си до FOS, те поискаха подробности от Revolut без съмнение са същите като останалите тук.
Автоматичен превод:
Cr2023
Сребърен
преди 1 година
Тогава най-добре ли е да отида направо във FOS? Чатът ми казва, че трябва да изчакам окончателния си отговор чрез моята жалба, но те дори не отговарят обратно на моята жалба. Nightmare ще закрия акаунта си при тях след всичко това
Автоматичен превод:
Lucid_1337
Диамантен
преди 1 година
Добре, просто отчитайте Revolut и транзакциите, които Revolut отхвърля на FOS, колкото повече хора, толкова по-добре, те ще видят, че има нещо много нередно.
Автоматичен превод:
melrao007
Cr2023
Диамантен
Cr2023
преди 1 година
Вярвам, че трябва да им дадете 8 седмици за окончателен отговор
Автоматичен превод:
Lakita1994
xbigguyxxx
Сребърен
xbigguyxxx
преди 1 година
Пол, как се справи със skinsmagnate?
банката най-накрая ми изпраща предоставените от тях доказателства. Така че следващата стъпка е да го занесете на Mastercard и да предоставите доказателства директно на тях.
някой имал ли е успех в това?
Автоматичен превод:
Anonymized847
Диамантен
Martin61
преди 1 година
Само за информация, свързах се с шведската полиция. Изпратиха имейл с искане за толкова доказателства, които имам за quickbit/bitsent. имам много. Ако някой иска да сътрудничи и да ми изпрати повече доказателства, уведомете ме.
ще се опитам да ги чу**м колкото мога
Just fyi, i have contacted swedish police. They have emailed asking for as much proof i have about quickbit/bitsent. I have a lot. If anyone wants to colaborate and send me more proof let me know.
i will try to f**k em as much as i can
Автоматичен превод:
преди 1 година
Изпратете имейла си колега - имам малко информация за Quickbit
Автоматичен превод:
Anonymized847
Диамантен
Cr2023
преди 1 година
Тогава най-добре ли е да отида направо във FOS? Чатът ми казва, че трябва да изчакам окончателния си отговор чрез моята жалба, но те дори не отговарят обратно на моята жалба. Nightmare ще закрия акаунта си при тях след всичко това
Am I best off going straight to FOS then? Chat are telling me I need to wait for my final response via my complaint but they aren’t even responding back to my complaint. Nightmare going to close my account with them after all this
Автоматичен превод:
преди 1 година
Трябва да изчакате отговор на жалбата първи колега, след което можете да отидете до FOS
Предоставя ли Revolut MCC кода за транзакции? Търся код на M Tech Cyprus, но не мога да намеря в извлечение или приложение. благодаря
Автоматичен превод:
Anonymized847
Диамантен
Tman11
преди 1 година
Предоставя ли Revolut MCC кода за транзакции? Търся код на M Tech Cyprus, но не мога да намеря в извлечение или приложение. благодаря
Do Revolut provide the MCC code on transactions? I'm looking for M Tech Cyprus code but cant find on statement or app. Thanks
Автоматичен превод:
преди 1 година
Трябва да ги попитате конкретно за всички свързани данни за транзакции - трябваше да поискам SAR за конкретни транзакции.
Автоматичен превод:
Tman11
Anonymized847
Сребърен
Anonymized847
преди 1 година
Попитайте MTech или revolut? За какво служи SAR Stan? благодаря
Автоматичен превод:
Anonymized847
Диамантен
Tman11
преди 1 година
Попитайте MTech или revolut? За какво служи SAR Stan? благодаря
Ask MTech or revolut? What does SAR Stan for? Thanks
Автоматичен превод:
преди 1 година
Revolut - Заявка за достъп до субект - те трябва да я предоставят съгласно разпоредбите на GDPR. Посочете, че искате да видите MCC в данните, които заявявате.
Автоматичен превод:
Tman11
Сребърен
преди 1 година
Страхотно благодаря
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Lakita1994
Диамантен
Lakita1994
преди 1 година
Здравейте, трябва да изчакам до 21-ви този месец, след което ще получа парите за този