Сега също получих имейл от Niko-technologies, в който се казваше същата генерична глупост „ние не ви идентифицираме като клиент", въпреки че в банковите ми извлечения черно на бяло пише Nikotpf*.
Някой има ли успех с компаниите, които им казват това?
Абсолютно същото се случи и с мен хаха. Ролето каза, че съм бил блокиран основно „справедлива кауза", така че да, те наистина се раздадоха, още масло в огъня за мен. Как намери банките им? Бихте ли могли да споделите тази информация, тъй като чувствам, че GoldenBet е на ръба и ми трябва малко повече, за да ги накарам да се поддадат.
Да, странно е, защото се оплаках на Velobet преди и те не блокираха акаунтите ми в техните дъщерни сайтове, докато не изпратих този имейл до различни институции! Моите бяха банкови преводи и потърсих кода за сортиране/номера на сметката, показани в извлечението ми от Revolut, което се проследи до ClearBank, която е банката на посочения търговец (Falcora Finance). Ако вашите бяха картови транзакции, тогава не знам как банките се вписват в това, тъй като не съм проучвал, съжалявам.
Моите също бяха банкови! Изпратих имейл на ClearBank и Falcora, ClearBank ми се свързаха в рамките на 24 часа и казаха, че нямат връзка с Falcora, странно!
Как, по дяволите, можете да загубите толкова много за това време, че имате нужда от сериозна помощ! къде беше това те плащат само около £7500 на месец повечето от тях ще имате късмет да си го върнете отново трябва да получите подходяща помощ приятел
Подадох множество оспорвания като измама на две отделни мои банки. Ще актуализира какво се случва. Не исках да тръгвам по пътя на стоките и услугите от страх да не бъда отхвърлен, защото разбраха, че е за хазарт.
Submitted multiple disputes as fraud to two separate banks of mine. Will update on what happens. Didn't want to go down the goods and services route in fear of being rejected due to them finding out its for gambling.
Автоматичен превод:
преди 1 година
Просто искам да проследя твърденията си за измама... проработи. Bank of America взе моя страна без въпроси и Bovada закри сметката ми. Победа/Победа. Върнах около $1k.
Съчувствам ви, струва ми се невъзможно да получите регрес с банкови преводи, нали? Да, Falcora и ClearBank бяха безнадеждни, те просто изпратиха копие/поставяне за GDPR и ми казаха да се свържа с моята банка, за да могат да „минат през официалните канали", което е напълно безполезен съвет, когато банката ви е Revolut и е пълна с персонал, който също може да е ботове!