Изключването на Monzo и Starling се дължи на всичко, което е дори отдалечено „измамно". Забранен съм за постоянно от Monzo, защото работех като изпълнител и отказах да им дам договора си за SOW.
Току-що ми изпратиха съобщение, че закриват акаунта ми, но не искаха да ми кажат защо, но когато се обадих казаха, че е, защото повдигнах множество спорове за един и същ търговец
Здравейте, получих една от трите транзакции обратно от Genguru, но те не са отговорили на имейла ми. Направих плащанията на 24 юни. Ще видим дали ще върнат още суми. Уведомете ме, ако имате нужда от имейла.
Здравейте, имате ли информация за връзка с CD Key Store Талин и Крак Прага? Правил съм много транзакции чрез тези търговци на дребно. Уебсайтът на Cdkeys не е онлайн. Моля, уведомете ме, ако имате някаква информация. благодаря
Grottobooks и helpersm са идентични търговци на дребно с различни имена и техните адреси за контакт също са различни. Винаги получавах едни и същи имейли по едно и също време – като отговор/обратна връзка. Завърших и KYC процес с тях, включително селфи и т.н., но не съм получил възстановяване до момента!