здравейте всички
Следих тази тема миналата седмица и я намерих за изключително полезна. Много оценявам всички, които споделиха своята история/знания.
Моят спор е с GoldenBet, търгуващ под TERRVERS - виждам, че някои хора имат същия проблем.
Направих над 90 транзакции към тях през последните 2 седмици и в момента съм в процес на оспорване с моята банка.
Процесът препоръчва да се дадат 14 дни за връзка с търговеца, но тъй като няма информация за TERRVERS, аз веднага повдигнах сторниране на плащане „стоки не са получени" (казах, че не мога да се свържа с тях, тъй като не можах да намеря информация за компанията) и днес 5 работни дни по-късно някои от сторнираните плащания ми се възстановяват. Повиших категорията на спорните стоки като „Дигитални стоки".
Тъй като има много транзакции, трябваше да повдигам оспорвания на партиди от 15, тъй като това беше всичко, разрешено от банковото приложение за всеки случай. Някои от тях бяха кредитирани в сметката ми без въпроси, зададени от банката - някои от тях са „временни кредити, освен ако търговецът не отговори с допълнителни подробности", но за повечето от тях все още чакам отговор.
Надявам се, че това е началото на възстановяването на средствата ми и всички останали също са успешни - за протокола не можах да намеря никаква информация за TERRVERS, изпратих имейл на GoldenBet без истински отговор, но изглежда обещаващо, че моята банка в Обединеното кралство ще разреши това от тук.
Бих посъветвал всеки, който работи с GoldenBet, да премине през вашата банка, когато е възможно.
Автоматичен превод: