Здравейте, все още чакам резултата повече от 40 дни, но все още няма контакт от банката
Автоматичен превод:
Anonymized1081
xbigguyxxx
Диамантен
xbigguyxxx
преди 1 година
покажи ми транзакциите, които си оспорил, и тогава ще ти кажа дали имаш шанс да имам успешни сторнирания
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Anonymized1081
Диамантен
Anonymized1081
преди 1 година
Здравейте, те са преминали етапа на сторниране на плащането - над 40 дни преди или арбитраж
Автоматичен превод:
TheGambler
Anonymized1081
Сребърен
Anonymized1081
преди 1 година
Тонът и съобщенията, които изпращате до бизнеса, също няма да ви помогнат..
Всички знаем, че това са измамници, но общите познания за това как да се говори с бизнеса са първата стъпка към успеха им.
Самият Пол е най-добрият сътрудник и най-полезният тук 🙂
лека нощ
Автоматичен превод:
Anonymized839
Диамантен
преди 1 година
Destream блокира имейли и ги докладва като злоупотреба 😑 също маркира всички рецензии на Trustpilot като клеветническо съдържание, слаба задница, корумпирана компания, защо просто не адресират проблема директно. Докладвано на комисаря на Кипър и AML регулаторите на Кипър, надявам се вашето четене Destream !!!!
Автоматичен превод:
Gojira7346
Anonymized839
Диамантен
Anonymized839
преди 1 година
Видях, че споменахте небесен репортер, който се интересуваше от всичко това по-рано в темата, законни ли са?
Автоматичен превод:
Stash9
TheGambler
Сребърен
TheGambler
преди 1 година
Коя банка е издала сторнирания?
Автоматичен превод:
Anonymized839
Gojira7346
Диамантен
Gojira7346
преди 1 година
Да, имам имейл от него и мога да потвърдя, че е истински, а също така потърсих идентификационните му данни в Google и той определено е небесен журналист
Редактирано
Автоматичен превод:
Stash9
Gmuz879
Сребърен
Gmuz879
преди 1 година
Моята банка ми каза, че е свързано с falcora finance
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
TheGambler
Диамантен
TheGambler
преди 1 година
Благодаря много! хубаво е да бъдеш оценен😏
Автоматичен превод:
calumharris
Платинен
Gojira7346
преди 1 година
Поддръжката на клиенти на Chase е ужасна, мисля, че виждат хазарт и е отписан, FOS е може би най-добрият начин да продължите, но те са 50/50
Chase customer support is horrendous, i think they see gambling and it's written off, FOS is probably the best way to proceed but they're 50/50
Автоматичен превод:
преди 1 година
Вече изпратихте жалбата до FOS 😉
Редактирано
Автоматичен превод:
Anonymized1081
TheGambler
Диамантен
TheGambler
преди 1 година
пич, вярвам, че ако искат да възстановят сумата, няма да имат нужда да говорите учтиво
ако те не искат да възстановят сумата, дори и да напишете 66 добре изглеждащи писма, изпълнени с многословие и учтивост, те никога няма да ви върнат сумата. възстановяването е само късмет, или късмет, или нещастие, тъй като сторнирането на плащане ще бъде повдигнато или късмет, или нещастие, няма значение какви доказателства изпращате, всички залагаха на неща, от казина до банка на улицата до компании, всичко се развива върху хазарта
Автоматичен превод:
Anonymized1159
Платинен
преди 1 година
FOS са най-безполезната услуга досега.
все още чакам отговор на жалбата, която повдигнах в дек
шибано безполезно
чувстваме, че умишлено се бавят, за да можем да забравим за тях
Автоматичен превод:
Anonymized1159
Gmuz879
Платинен
Gmuz879
преди 1 година
Току-що проверих cryptoleo - изглежда точно както Ninewin, jokawin и king hills
това е много тревожно, че подобни сайтове се появяват с нови имена. Santeda трябва да се затвори завинаги, но тези сайтове също го правят
Автоматичен превод:
Anonymized1159
Anonymized847
Платинен
Anonymized847
преди 1 година
Бих дал ръка, за да получа нечии данни за контакт конкретно в Mastercard, на които да докладвам всичко това. Те са виновниците в моите очи, те са измамна организация. Visa не са толкова лоши, но Mastercard са шибана фалшива организация
Автоматичен превод:
Gamblur
Anonymized1159
Платинен
Anonymized1159
преди 1 година
Хей, съжалявам, че ви безпокоя, но просто се чудех дали сега сте в състояние да дадете някакви съвети относно това как сте получили възстановяване на средства от Falcora Finance за транзакции на Santeda? Мразя да питам, но имам чувството, че съм опитал всеки подход и не стигам доникъде.
Автоматичен превод:
Anonymized1159
Gamblur
Платинен
Gamblur
преди 1 година
Не, не желая да давам никаква информация в момента. Работих усилено и използвах мозъка си, за да си върна парите и знам за няколко тихи активни членове тук, които печелят от информацията, споделена тук, за да върнат парите на другите, което е шибана шега, така че не, няма да споделям нищо скоро. Моля, спрете да ме питате, важи и за всички останали тук.
От това, което се опитваш да направиш, ти си на прав път, но това е всичко, което ще кажа.
Редактирано
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Anonymized1159
Диамантен
Anonymized1159
преди 1 година
Има нещо повече от това, което намерих за още 7 поне същите с различни имена, някои хора правят бонус покупки за £30 000
Редактирано
Автоматичен превод:
Gamblur
Anonymized1159
Платинен
Anonymized1159
преди 1 година
Честно казано, никой не е длъжен, но хубаво е, че някои хора тук са готови да си помагат.