Готино. Те поискаха ли това или просто го изпратихте?
Автоматичен превод:
Waldo1984
JackDee97
Диамантен
JackDee97
преди 1 година
това е
Автоматичен превод:
Vkieranc
exodus1
Диамантен
exodus1
преди 1 година
Потвърдено ли е, че webmosaic стои зад транзакциите на WBMSC? Имам заведено полицейско дело срещу тях и това ще ми помогне, надявам се, да ги разкарам
Автоматичен превод:
Anonymized954
Waldo1984
Диамантен
Waldo1984
преди 1 година
Да, това е правилно, работи за мен само с обикновен имейл и те ми възстановиха незабавно
Автоматичен превод:
exodus1
Vkieranc
Платинен
Vkieranc
преди 1 година
Да така е
Автоматичен превод:
Vkieranc
exodus1
Диамантен
exodus1
преди 1 година
Някакъв уебсайт, свързан с тях?
Автоматичен превод:
Waldo1984
Anonymized954
Диамантен
Anonymized954
преди 1 година
Изпратих имейл преди седмици и те не ми изпращат имейли сега, така че сега преминах през процес на сторниране на плащане.
Автоматичен превод:
Materialgirl84
exodus1
Диамантен
exodus1
преди 1 година
Казаха, че не могат да намерят транзакциите ми, така че изпратих обратно извлечения, в които пишеше wbmsc и казаха, че ето ги и ще обясня на банките, че сте променили името си на freshbet. Скоро ще изтрия публикациите си, тъй като не ми харесва да ги оставям тук
Автоматичен превод:
exodus1
Vkieranc
Платинен
Vkieranc
преди 1 година
designhuntco (точка) com
Автоматичен превод:
Materialgirl84
Vkieranc
Диамантен
Vkieranc
преди 1 година
Използваният имейл exodus1 определено е потвърден, тъй като те възстановиха сумата снощи и това е единственият имейл, който съм използвал и не съм сторнирал плащане
Автоматичен превод:
exodus1
Materialgirl84
Платинен
Materialgirl84
преди 1 година
Определено сте късметлии, че са ви възстановени директно! Надявам се, че мога да получа същия резултат.
Най-смешното е, че никога нямаше да ги намеря, нито някой друг би могъл, ако идиотите не таксуваха картата ми за £5, използвайки истинското си име на уебсайт! Колко глупаво